Iskorištena prilika

#malaodskandala #scandalicious redboots redwine

Tog dana, Zlatko i ja smo po prvi put imali priliku da se vidimo u stanu. Mom stanu.

Prilika je bila daleko od idealne – sat vremena baleta kod njega, oko sat ipo poslovne večere kod mene… ali svaki minut bio je bitan. A bilo je to skoro šezdeset minuta u kojima smo mogli da budemo goli, ležimo zagrljeni, da se ljubimo i da imamo seks u pravom krevetu. Daleko od hiljadu ljudi na poslu, daleko od prolaznika na parkingu i dece koja razdragano jure na neki rođendan. Šezdeset minuta čistog uživanja.

Da je manjkalo adrenalina – nije. Ipak je trebao da dođe da ga niko ne vidi, ili, opcija koju sam preferirala – da ga vide i da se ponaša normalno jer tako sasvim sigurno niko ništa neće posumnjati. Činjenica da krevet je tuđi, osuda zagarantovana i ono večito pitanje koje nas je pratilo od samog početka: “A šta ako nas uhvate?” bili su takođe prisutni. Možda je baš taj adrenalin i presudio da dođe. A možda mu je tad već i bilo svejedno ko zna. Bio je tu, i samo to se računalo. Nasmejan, naoštren, sveže obrijan i spreman za akciju.

U našim dnevnim razgovorima, pravili smo razne planove. Visoke štikle, flaša vina i striptiz bili su neostvarivi za sat vremena. Ali su razgovori o istom bili odlična celodnevna predigra. Volela sam da osluškujem njegove želje i potrebe i da mu, ako ne tad odmah, nekad kasnije udovoljim. Onda kad se najmanje nada… I zato sam pažljivo slušala kako me zamišlja i pali se za naše večernje druženje umesto da se koncentriše na posao, kuću, nju.

– crvene čizmice, lagana muzika, mekana ugaona garnitura, prigušeno svetlo…
– doooobro.  dalje?
– pa crvene čizmice – šetaš k’o po modnoj pisti i pokazuješ štiklice
– aaaaa neko se zavali na ugaonu, a neko da šeta jel 😀 pa lako je tako
– naravno ovaj sto sedi sipa vino oboma
– doooobro.  dalje?
– dama sa štiklicama pleše uz muziku, a džentlmen sa kauča uživa i pije vino.
  A onda poziva damu da mu se pridruži i pruža joj čašu vina
– o da napije damu, sramota!
– a ne ne nikako, pijana nije dama
– posle će hteti i da je iskoristi 😮
– ma jok, sama će
– hahahhaha iskoristiće ona njega jel 😀
– neeee ona je dama. Samo se on neće jako braniti
– ah baš ga žalim

Iskreno, jedva sam čekala da dođe. Sve te egzibicije koje smo izvodili nisu mi davale pravu sliku o njemu. Grizla sam, a nisam ga zapravo ni poznavala. I morala sam da znam kakav je kad smo sami, u četiri zida, bez publike.

A bio je fenomenalan… Ta energija koja je u svakom trenutku strujala između nas bila je nerealno dobra, nešto što nikad do tad nisam osetila. Čak ni u četiri zida nismo mogli da se obuzdamo. Štaviše. Bilo je intenzivnije. Nežnije. Stvarnije. Osećati njegovo telo preko mog dok me ljubi, biti slobodna i dovoljno opuštena za uzdahe, za režanje, za vrištanje… i čuti isto od njega, bilo je sve što mi je ikad trebalo. Svaki njegov dodir, palio me je. Svaki poljubac koji je spustio na moje usne, dodatno me je uzbuđivao. Svaki koji je spustio još niže… činio je da želim još. A on je vodio igru vešto me dovodeći do ruba sa kojeg nije bilo povratka.

Znala sam da obožava misionarku. Čini mi se da sam tog trenutka i sama počela da je obožavam. Tako dominantan u pokretima iskusno me je vodio ka zadovoljstvima za koja nisam ni slutila da postoje.

– “Želim te na duže od ovih ukradenih sat vremena“, šaputala sam dok sam mu ležala u naručju nakon što smo oboje doživeli vrhunac. Neki od nas čak i više puta… “Zašto ne možemo da radimo subotom ili tako nešto“, promrmljala sam više za sebe nego njemu jer sam znala za njegov gusti raspored.

– “A kao imali bi smo gde da budemo duže“, zadirkivao me je, dok sam ja u glavi već razmatrala da li takvo mesto postoji.

– “Znaš i sam da bi smo se snašli. Kao i za sve što smo se snašli do sad“, rekla sam i dalje ne verujući da će se ikad ostvariti.

– “Ovaj vikend ne mogu, čuvam decu, sam sam sa njima. Sledeći?” čula sam ga kako izgovara i moje usne gricnule su njegovo uho dok sam u neverici izgovarala: “U redu, prepusti organizaciju meni. Sledeća subota. Budi spreman da me zadovoljiš iznova i iznova“.

– “Zar to ne radim uvek?

 

Pa, takvom raspletu večeri se svakako nisam nadala…

Od istog autora:

Leave a Reply