Jesen u meni

Sex in the Car #malaodskandala #scandalicious

Sinoć, dok je kiša dobovala po mom autu, prošla sam pored “onog” mesta. Tako običnog. Tako posebnog. Tako “usputnog”. I znaš šta? Osetila sam ono isto uzbuđenje koje imala sam dok sam se, pre nešto više od godinu dana, po istoj ovakvoj jesenjoj kiši, oblačila samo za tebe znajući da me željno iščekuješ tamo negde daleko od ljudi, a na samo korak od svih.

Pitam se kako se ti osećaš kad prođeš tuda…? Da li ti oči šaraju po mraku, tražeći ljubavnike koji se skrivaju na zadnjem sedištu nekog auta kao mi nekada i praviš li se da ih ne vidiš? Sad, kada ti je posao odmah pored parkinga na kome smo se mazili i ljubili, žestoko jebali ili samo pričali, i kada parkiraš nedaleko odatle, da li si uspeo blokirati sve što živ čovek oseti, čak i ako ne želi, kad vidi mesto na kojem je ostavljeno tako puno fantastičnih trenutaka?

Setila sam se i kako sam besomučno kružila gradom tražeći mesto dovoljno blizu i dovoljno mračno da možemo što duže da se družimo, što više da smo sklonjeni, a ipak, da smo za neme posmatrače izloženi. Tvoj predlog da se sakrijemo iza dečije igraonice bio je i suviše smeo za mene. Sad mi je žao zbog toga. Da nije, mogao bi sad, dok sediš i dosađuješ se na dečijim rođendanima – da misliš na mene. A u “Impuls Hemiju” sumnjam da zalaziš… iako tuda baš svaki dan prolaziš.

Ipak, ne mogu ni da zamislim da si zaboravio kako sam se jednom, baš na tom parkingu, pojavila samo u crvenim čizmicama, crvenoj košuljici i imala direktno otkriven crni, čipkani veš i kako smo se smejali na ideju da me saobraćajac zaustavi i zamoli da izađem tako polu-gola. I kako smo se zezali na račun hladnoće, napaljenosti i reakcije mojih bradavica koje sam trebala da objasnim čika policajcu. Ne. Nemoguće je da si zaboravio kako smo se ljubili na zadnjem sedištu auta, kako smo se glupirali i kako smo razmatrali, ne hajući zaista, šta ćemo ako nam neko pokuca na zamagljene prozore.

Nikad, do tebe, nisam mislila da će mi seks u autu biti zabavan. Niti da se 45min dečijeg baleta može tako dobro iskoristiti. Nisam verovala da u jedan školski čas može da stane toliko sreće, toliko nežnih reči i još nežnijih dodira, a još manje da uz sve to ima vremena za 2-3 razorna orgazma. Ne, do tebe nisam znala šta znači poželeti da zaustaviš vreme, niti mi je bilo potrebno da svaki sekund postane večnost. Ipak, ono što me razoružava, jeste činjenica da sam, po prvi put ikad, osetila koliko mi je malo potrebno da se prepustim na tako mnogo nivoa kad je prava osoba u pitanju.

I vrlo često setim se kako je prolazio jedan po jedan utorak, jedan po jedan četvrtak u kojima si utrčavao u auto ljubeći me i skidajući i pre nego što zatvorio si vrata, uz rečenicu “Mmmm trebaš mi, već sat vremena sedim kući napaljen i jedva čekam da te vidim” ni ne znajući da, osećala sam se baš isto.

Od istog autora:

Leave a Reply