[18+] Opusti se i uživaj

kiss - sex in the car - love #scandalicious #malaodskandala

Zaposedao je moje telo i um samom svojom pojavom i volela sam, zaista volela taj osećaj ispunjenosti koji mi je Zlatko pružao. Njegovi poljupci palili su vatru kakvu nikad ranije nisam osetila i bila sam spremna da mu se predam uvek i svuda.

Ne, nije mi smetalo kada bi me, tako pohotnu i vrelu uz poljubac obuhvatio oko struka i sa prvim uzdahom okretao kako bi mi prišao s leđa. Uzbuđivao me je brzinski seks na poslu i sam taj osećaj kako se baš tu, svima pred nosom upijamo jedno u drugo. Nekad sam, bez imalo stida, slala poruku da ga čekam na istom mestu bez gaćica, znajući da će doći već spreman. A nekad, nekad sam ja bila ta koja je ostavljala sve za kasnije kako bih zadovoljila njegove potrebe. Predigra nam tamo više nije ni trebala. Par brzinskih poljubaca pre nego što se potpuno predamo jedno drugom čini se da su bili više stvar navike i potrebe da pokažemo silinu svoje strasti nego potreba da se napalimo. Bili smo napaljeni već od same pomisli na to kako ćemo, još jednom, igrati protiv svih pravila.

Pali te ideja da nas uhvate, priznaj“, rekla sam mu jednom prilikom i on se složio. Nije bio baš raspamećen idejom da nas uhvate na poslu, ali smo ipak nastavljali svoje igrarije. Uvek isto. Uvek žestok, brzinski seks. Naslonjena jednom rukom uza zid, sa haljinom podignutom oko struka i razgolićenih grudi, spremno sam ga primala u sebe dok je on nametao ritam istovremeno dražeći mi bradavice. Obožavao je moje grudi i nije ih ispuštao ni za trenutak. U pokušaju da ga pratim, oštrim noktima prelazila bih preko njegovih testisa i spoja naših tela, povećavajući mu tako uzbuđenje. Ipak, ništa nije moglo da se meri sa uzbuđenjem koje je nastajalo dok smo pokušavali zadržati dah i što više maknuti se od vrata ispred kojih je neko šetao. Tad bih se zagnjurila u njegovo naručje i pravila da sam ko zna gde kako ne bih razmišljala o posledicama svojih dela, dok bi mi Zlatko, vrlo često, jednom rukom milovao kosu, a drugom pičkicu. Na bezobrazluk bih uzvraćala bezobrazlukom i počinjala da kružim kukovima i nabijam se na njegove prste. Palilo ga je to i jedva je zadržavao uzdahe koji su mu prelazili preko usana čim bi smo ponovo ostajali sami. A tada bi me ponovo ispunio još brže i jače i dovodio nas oboje do orgazma.

Kao da smo tom naletu strasti hteli da damo i dašak nežnosti, nakon seksa smo se uvek ljubili. Naši poljupci i milovanja nastavljali su se sve dok smo sređivali odeću, kao da smo nesposobni da se nakon svega tako intenzivnog naglo odvojimo jedno od drugog. A onda bi smo, u satima koji slede, pokušavali da obuzdamo drhtaje naših tela kako niko ne bi otkrio blud kojem smo se tako besramno prepuštali.

Za razliku od sirovog seksa koji smo upražnjavali na poslu, na zadnjem sedištu automobila akcenat je bio na dodirima. Još uvek mogu sebi da dočaram utrčavanje na zadnje sedište i Zlatkovo brzinsko skidanje sve do poslednjeg komada odeće. Obično se raskopčavao i počinjao pripremati za mene još u putu. Do momenta susreta, već je bio skoro potpuno nag, napet i vrlo spreman za akciju. Ja sam, sa druge strane, iako i sama veoma vlažna, i dalje na sebi imala provokativne gaćice i košuljicu preko, uz obavezne visoke štikle koje su ga dovodile do ludila. Izbegavala sam da oblačim grudnjak u tim našim druženjima jer sam znala da bi samo predstavljao prepreku koja nam nije bila potrebna. Nisam želela dodatni sloj između njegovih prstiju i mojih grudi te sam tako obučena, imala dekolte češće vulgaran mnogo više nego provokativan, ali za tih par minuta koliko sam iole bila obučena, bilo mi je svejedno. Uživali smo da budemo potpuno goli pogotovo jer smo znali da svake sekunde neko može da nas otkrije. Ako je na poslu to bila igra, ovde na parkingu, bio je to direktni izazov kazni za nemoralno ponašanje u javnosti. Zlatka je to dodatno dražilo, pa sam ga, tako nagog, puštala bar na kratko da sa zadnjeg sedišta posmatra ljude koji prolaze, kako bi, vrlo verovatno, zamišljao kako i oni posmatraju njega dok me raskopčava. Kao da me prikazuje celom svetu, skidao me je polako i uživao u prizoru moje kože koja se presijavala na blagoj svetlosti. Za taj momenat obožavanja, uvek bih mu se zahvalila pohlepno gutajući njegov kurac dok bi me on sporo i lenjo mazio razmatrajući da li da me skine celu ili da uživa u trenju mojih, samo u stranu pomerenih gaćica. Kraj skidanja značio je i kraj pušenja te sam se uvek trudila da mu usnama pružim što veće zadovoljstvo za tako kratko vreme. Nisam to radila zbog njega. Volela sam da ga osetim kako se stvrdnjava u mojim ustima, i kako mu, od mojih pokreta jezikom koji je čas klizio celom njegovom dužinom, čas se igrao rupicom na samom vrhu dok sam ga sve dublje i dublje uzimala, telo postaje napeto, a mišići se grče. Osećala sam se moćno svaki put kada bih izazvala reakciju usnama i u trenu bih postajala sve gladnija njegovog tela.

Tako vrelu, puštao me je da mu sednem u krilo, i ja bih prvo klitorisom pomilovala svaki njegov milimetar, protrljala se od njegove testise, a zatim ga uz glasan uzdah primala u sebe do kraja. Moj stomak reagovao bi istog momenta i kukovi su sami počinjali da se pomeraju u želji da što pre zadovolje žudnju koja je kovitlala mojim venama. Sa svakim režanjem, sa svakim “uhhh šta mi radiš“, volela sam ga sve više i više i moje telo ga je sve jače i jače uvlačilo u vrtloge strasti pokušavajući da izazove istu reakciju kod njega.  Moje bradavice pupele su pod njegovim veštim usnama koje su ih obrađivale čas nežno, čas sa dozom grubosti i moji orgazmi dolazili su jedan za drugim, ne dajući mi ni trenutak predaha. Šakama je obuhvatao moje guzove i pokušavao da mi nametne ritam i u trenucima kada je uspevao u naumu, celim telom naslanjala sam se na njega, nudeći mu svoje usne koje je bez pogovora prihvatao.

Činili smo čuda sa malo vremena i na malim prostorima. I kad je prvi put iskočila prilika da u jednako malo vremena osetimo malo više komfora, priznajem da sam se obradovala i oberučke je prihvatila. A nisam ni slutila kako će se stvari zaista odvijati…

Od istog autora:

Leave a Reply