Šok radne subote (1)

treesome #malaodskandala #scandalicious

Nakon nesretnih naletanja na iVanu na raskrsnicama jer čini se da putevi kojima volimo da idemo i jedna i druga su – gle čuda, isti, dovezla sam Zlatka na lokaciju koja je tog dana trebala da bude naše utočište.

Odmaraj dok se ja sredim“, rekla sam mu, i on je rešio da nađe neku muziku i završi telefonski razgovor koji je propustio usput. Ništa nije smelo da prekine naše uživanje. Baš ništa.

Priznajem da, dok sam se ja iz sasvim obične devojke pretvarala u seksi zavodnicu, nije mi baš prijao razgovor sa kumom o duplom sastanku i odlasku u bioskop u večernjim satima. Štaviše. Bila sam na korak da se pokupim i odem. A tako željno sam iščekivala tu subotu. Po razgovoru, činilo se kao da se Zlatko već navikao na dupli život i pokriće koje mu je kum pružao i nekako nisam mogla to da razumem. Ne ako je zaista imao samo tu jednu ljubavnicu. A suptilna kakva jesam…

Sređena i spremna da naš slobodan dan počne, opkoračila sam ga i sela mu u krilo. “Reci mi, koliko često si do sad imao priliku da muljaš ovako? Čini mi se da izuzetno dobro plivaš u ovim vodama“.

Odgovor koji sam dobila, dočekao me je ipak nespremnu. “Već osam godina“.

Lenka, starija devojčica, imala je 7. Sedam. Grešim ili mi je u nekom momentu, dok je dramio o svojoj pripojenoj porodici i vrednostima koje ne poštuju, pričao kako iVanin brat nije oženio devojku koju je “napumpao” i kako se niko od njih ne brine za to dete više od par puta godišnje, spomenuo kako je on, Zlatko Veliki, uradio časnu stvar i oženio se nakon što je iVana ostala trudna? Da li to znači da je varao još u vezi? Oženio se iz osećaja dužnosti? Ostala sam u rebusu. I progutala knedlu.

– “Uvek ista žena?

Nasmejao se. “U današnje vreme, teško je naći odgovarajuću švalerku”. Paf! Švalerku. Ok, ova knedla nije mogla ni da se proguta. Srećom, shvatio je to na vreme. “Ne pričam o tebi. Ti si nešto drugo. Nije to čisti seks kao što sam planirao”. 

“Molila bih te da mene lično zaobiđeš sa tim izrazom. Nekako je…”, stala sam ne znajući kako da nastavim. Jer jesam bila “to”, a bila sam spremna na sve sem na tu samospoznaju.

“Hej! Nemoj tako da razmišljaš. Samo kažem da mi je oduvek falio seks. I da sam se dovijao kako da ga nađem. A devojku za seks teško je naći. Ti si ispala ispunjenje mojih želja vezano za sve, ne samo za seks. Moraću da pazim šta želim, uz tebe, počelo je sve da mi se ostvaruje”, rekao je i zagrlio me.

Naravno da sam popustila pred njegovim šarmom. Glupo žensko. “Dakle, uvek ista žena”.

– “Pa, ne”. Izvila sam obrve željno iščekujući da čujem nastavak jer više nisam mogla ni da pretpostavim kuda to vodi. “Naći devojku je teško. Mnogo lakše je naći par. Znaš… biti treći”.

Op! Ostala sam zatečena. Par. Moj mozak počeo je grozničavo da radi. Sviđala mi se ta ideja. O da. Sviđala mi se. Hm. Par. “Obično se momci lože na dve devojke”, bilo je jedino što sam uspela da prozborim dok sam varila tu informaciju koju apsolutno nisam očekivala.

“Probao sam i to”, nasmejao se ponosno. “A onda sam se oženio jednom od te dve”.

“Čekaj, stani, čekaj… jesam li ja u nekoj skrivenoj kameri ili šta?” bilo je jedino što mi se vrzmalo po mislima. Ista ona iVana, nesređena i nesnađena, koju su videli da se smeši “samo na plakatu“, ta iVana? Ista ona za koju se žali kako ne uživa u seksu? Kako ga zaobilazi i ignoriše? Ista ona zbog koje i jeste – ovde, sa mnom?

– “Stani. Čekaj. Stani. Hoćeš da mi kažeš da ste našli nepoznatu devojku da se jebe sa vama i da je žena koja ti je TO priuštila nezainteresovana za seks sa tobom jer “ne voli seks”? Kako si je uopšte i nagovorio na to onda?

“U stvari, nije bila nepoznata devojka. I nisam je nagovarao. Bila je to njena drugarica. Nažalost, nije mi udovoljila ponovo iako je ta ista drugarica mnogo puta posle bila u društvu sa nama”.

Jebote, zvučao je ponosno. Hvalio se ljubavnici seksom od pre osam godina i zvučao je ponosno! Ponosno na priču od pre OSAM GODINA! Sa ženom koja ga očigledno više ne privlači i koju on privlači još manje, i sa njenom – drugaricom? Ko bre to još radi sa drugaricom? I jel to samo meni miriše da “drugarica” možda ipak nije bila samo – drugarica?

Zadubljen u svoje maštarije, nije ni primetio šok koji se, sasvim sigurno, ocrtavao na mom licu. “A ti? Da li tvoje fantazije uključuju neko konkretno mesto ili situaciju?”, pitao je i prisetio me zašto smo u stvari tu.

Ne mogu reći da me njegovo priznanje nije uzdrmalo. Ne mogu reći da nisam bila i šokirana i zaintrigirana u isto vreme. Niti da me nije zanimalo šta se u stvari krije ispod ljušture tog čoveka. Zato sam nastavila u istom stilu, rešena da saznam što više pre nego što se zaista prepustim onom zbog čega sam došla – divljem i neobuzdanom seksu koji mi je u tom trenutku izgledao tako daleko, tako strano, tako ponižavajuće i za mene i za njega i za nju, a opet sam ga želela.

I situacija i konkretno mesto. Kombinacija. Kao klinka, čitala sam tu priču… voz, vrlo napaljena devojka, prazan kupe i dva tipa. Uvek sam se pitala kako bi to izgledalo. Pričaj mi o tome“, zamolila sam ga i on mi je, bez ikakvog ustručavanja, ispričao priču koja se itekako urezala u moje pamćenje…

Od istog autora:

Leave a Reply