Šok radne subote (2)

the-benefits-of-2-in-1 #malaodskandala #scandalicious

Mic po mic, otvarao mi je vrata svoje duše.

Da, bila sam zaintrigirana, da bila sam zapanjena, a opet… bio mi je to on. Da ga ne znam, bio bi mi matori perverznjak. Bio bi mi gnjida od čoveka koji na taj način vara. Valjda je to instiktivna reakcija na sve što ne očekujemo, a desi se. Valjda smo svi skloni predrasudama. Obrazovan, zgodan, u najboljim godinama… Kako dođeš u taj stadijum?

Realno, do tad nisam upoznala nikoga ko je bio sklon takvim perverzijama. Trojke su za mene bile i ostale misterija, iako sam već tad razmišljala kako bih se sa njim, prepustila bez previše razmišljanja. Ali ne kao treća. Definitivno ne kao treća. A to je bilo baš ono što je on radio.

“Kako se – prepustiš? Drma li te ljubomora? Jesi li biseksualan?”, bila su samo neka od mojih pitanja.

“Pa vidi, prvi par sa kojim sam bio…”

O dođavola, upotrebio je reč “prvi”.

“Bilo ih je – više? Nisi imao ono, jedan stalan?”

“Da. Imao sam ih više. I bili su stalni. Ako par puta godišnje možeš nazvati stalnim”, odgovorio mi je i moja glava počela je da pravi sulude scenarije. “Dakle, taj prvi par… Pa, tip je imao veći od mene, tako da sam se sa tim kompleksom suočio još na početku. Posle je bilo lakše. A što se biseksualnosti tiče… Nisam. Nisam ni homofobičan naravno. Teško je biti homofobičan kad se trljate kurac od kurac unutar nje, ali zadovoljstvo na njenom licu potpuno te odvede u neko drugo razmišljanje i to što osetiš i njega nije više ni bitno”.

Ne znam zašto me zadnja konstatacija šokirala. Znala sam da ljudi i to rade. Ipak, to mi je bilo više filmski nego realan scenario. Njih dvojica, zajedno u njoj, na istom mestu… Hm. Nisam nikad ni razmišljala o tome. Da. Zaintrigirao me nivo perverzije koji ovaj čovek nosi sa sobom. Moj čovek. “Odavde su?”

“Ne, sa strane. Iz manjih mesta uglavnom, tako sam siguran da je diskrecija obezbeđena. Jer nikome nije u interesu da se pročuje. Samo jedan par je iz grada… Ovaj zadnji”.

“Koliko često ideš? Kad bi trebao ponovo?”, zanimalo me je, a istovremeno sam strepela od odgovora. Htela sam ga za sebe. Jedno je bilo deliti ga sa njom. Drugo je bilo deliti ga sa još nekim. I to sa nekim ko će da mu pruži više adrenalina, više uzbuđenja, sve ono što ja ne mogu. I to ne zato što ne želim, već zato što nemam predispozicije za to. A mogla bih da imam, samo kad bi me pustio…

– “Viđamo se na svaka 3-4 meseca. Sad je već prošlo 6. Dogovor je da me zovu kad me požele i ja se organizujem tako da im budem na raspolaganju. Očekivao bih da mi se jave ovih dana. Ali ne brini, neću da idem”, rekao je kao da mi čita misli. Imala sam osećaj i da ih čita, ako ćemo pravo. “Ovo sa tobom… to mi je dosta. Ne treba mi ono, ne sad”, rekao je i ja sam odahnula u sebi nadajući se da neće primetiti.

Da, bio je ono što mi je trebalo. Misteriozan. Perverzan. Dovoljno zgodan i neodoljiv toliko da sam se u njegovom zagrljaju osećala kao da je ceo svet moj.

– “Znaš, pali me sve to, ali, rado bih se skoncentrisala sada malo na nas dvoje”.

“Hm, da vidimo šta sve imaš tu seksi učiteljice”, rekao je dok sam ivicom dugačkog lenjira prelazila unutrašnjom stranom njegovih butina. “Baci kockice”, naredio je i ja sam, sasvim suptilno bacila LICK – PUSSY kombinaciju. “Odlično, to je jedina stvar koju ti još nisam uradio, a silno želim”, čula sam ga dok je jezikom klizio sve niže i niže. A onda je sve sem njega i njegovog vrludavog jezika svud po meni – prestalo da postoji…

 

Od istog autora:

Leave a Reply