[Bonus uz 18+] Zamisli…

imagine zamisli #malaodskandala #scandalicious

Zamisli muškarca. Visokog, zgodnog muškarca. Ima plave oči, prosed je i proćelav. Ipak, nosi energiju sa sobom. Hoda samouvereno i ima osmeh koji razoružava. Perverzan je, ali to ne pokazuje svima. Samo odabranima. Ipak, ta aura perverznosti ga obavija. Muškarce nervira. Žene ili uzdišu za njim ili ih odbija. Ali nijedna ne bi rekla da je neprimetan. Sem nje.

Zamisli sad nju. Prosečne visine. Raskošna, sa oblinama na pravim mestima i energijom većom od njegove. Privlači pažnju gde god da je odvedu njene vrtoglavo visoke štikle. Koketna je i osvaja šarmom. A pune grudi samo su dodatni adut koji zna kako da iskoristi. Ima taj stav zbog kojeg je muškarci doživljavaju kao damu, iako se ona tome opire. Isti stav, žene tumače kao ljubaznost, autentičnost i snagu. Jedinstvena je, iako to ni sama ne shvata. Ali čini se da drugi to prepoznaju.

Oseti sad njihovu zajedničku energiju.
Vidiš li kako ona tako direktna, otvara im vrata šta god da namere? Shvataš li da je on, sa svojom sklonošću ka eksperimentisanju, tu samo da začini njen život i da se upleo u zamku sopstvene seksualnosti nemoćan da se iskobelja? Razumeš li da bi on umeo i znao kako da ide dalje da ona nije to što jeste – čulna, zamamna u svojoj nesavršenosti i kao stvorena za greh?

Sad hoću da se zapitaš da li si i sama ikad osetila taj životinjski nagon koji te gura preko ivice. Ako jesi, nadam se da si ga iskoristila maksimalno moguće. Ako nisi, potraži nekog sličnog sebi. Sad. Odmah. Ne čekaj da život dođe tebi, već kreni u potragu za onim savršenim orgazmom koji čeka samo na tebe.

Njih dvoje, bili su karmički spoj.

Nezaustavljivi.

Neobuzdani.

I gladni jedno drugog kako nikad nisu bili gladni drugih.

Da, sve je počelo bezazleno. Prepoznali su se jednog popodneva, sasvim slučajno, ako slučajnosti uopšte i postoje. I započeli jednu avanturu koja je dovela do velikih stvari. A klupko je tek počelo da se odmotava.

 

 

Od istog autora:

Leave a Reply