Uživanje u radnoj suboti

love-making #malaodskandala #scandalicious

Moja koža reagovala je na svaki njegov dodir. Njegov jezik koristio je novonastalu situaciju i vrludao je sve više i više. Osećala sam ga svud po sebi i opet mi nije bilo dovoljno. Trebao mi je još više. Trebao mi je još jače. Trebao mi je on, u punoj snazi svoje strasti koja nas je oboje razarala.

Moji prsti upleli su se u njegovu kosu, a moji kukovi izvili prema njegovim usnama. “Pusti mene”, prošaputao je i ja sam se po ko zna koji put pokušala smiriti. Bezuspešno. Možda je navikao na krpene lutke u svom naručju, ali ja nisam bila jedna od njih. Ne kraj njega. Ne kad sam osećala svaki milimetar svoga tela koje reaguje na njegov dodir. Ne tad, prvi put u poziciji koja nije zahtevala ikakva ograničenja. Ne.

Želela sam ga za sebe i uzela sam ga sebi. Bez lažne moralnosti. Bez ikakve zadrške. Samo tako, jer mogu. Jer želim. Jer mi treba.

“Pusti sad ti malo mene”, izgovorila sam i već sledećeg trenutka moji sokovi cedili su se niz njegov kurac dok sam se ja lagano klitorisom trljala od njega. Gore. Dole. U krug. Dražila sam sebe dodirujući se vrhom njegove muškosti, a izluđivala sam njega. Osetila sam koliko me želi sa svakim svojim pokretom, a opet, uživala sam u osećaju moći koji mi je pružalo njegovo telo koje drhti pod mojim. Njegovi prsti igrali su se sa mojim bradavicama, stiskajući ih toliko jako, da je bol počela da se razliva mojim venama, uzburkavajući krv na način na koji nisam očekivala.

“Pogledaj me”, naredila sam, ne očekujući od njega koji je toliko sklon perverzijama da ima zatvorene oči, zabačenu glavu i zadržan uzdah na usnama. Nije mu trebalo reći dva puta. Shvatio je da je gušenje sebe i svojih potreba u tom trenutku besmisleno i da uz mene može da se oslobodi. Da mi veruje dovoljno da sme da se oslobodi.

I samo momenat kasnije, osetila sam težinu celog njegovog tela na sebi. Dok je stavljao kondom, usne su mu pronašle moje i dodatno me napalila činjenica da osetila sam sebe na njemu.

– “Mmm mirišeš na mene”, promrmljala sam, svesna da gubim razum od njegovih poljubaca.

– “I imam ukus tebe”, nadovezao se, a njegove usne zarobljavale su moje sa još većim žarom. Da, znala sam da moje visoke štikle u pozi u kojoj smo se nalazili grebu njegova leđa svaki put kad se pomerim kako bih se namestila na njegov kurac koji me je još uvek samo dražio. Želela sam ga u sebi, a on je namerno odlagao taj trenutak, kao da mi se sveti za igrarije koje sam nešto ranije i sama igrala. Ipak, za razliku od njega, ma koliko da sam uživala – ja nisam bila strpljiva žena te sam, potpuno neočekivano za njega, a vrlo svojstveno sebi, učinila da moji kukovi izviju se u pravom trenutku i da ga vrlo brzo osetim celog u sebi.

– “Jebote šta mi radiš” – izgovorio je uzdišući toliko glasno da imala sam osećaj da ceo grad može da nas čuje.

– “Još uvek ništa”, rekla sam i ubrzala mešanje kukovima dok je on mrmljao u zanosu. “I da znaš, želim da svršim dok me jebeš bar tri puta. A onda želim osetim tvoj ukus na svojim usnama”, izjasnila sam se dok je ubrzavao ritam, pretvarajući me u glinu koja se oblikuje pod njegovim prstima.

– “Ti – želiš?”

“O da. Do poslednje kapi”, uspela sam da izgovorim tik pre nego što je prvi od mnogih orgazama počeo da razara moje telo. “Tako je, uhhhh tako je, uzmi me celu, uzmi me”, cvilela sam i on mi je udovoljavao jezikom, udom, prstima. I vrlo brzo, vrlo lako, moja tri orgazma pretvorila su se u četiri, pet, šest, skoro ceo sat neprekidnog svršavanja koje nisam doživela nikad, nigde, ni sa kim. Svaka poza, dražila me je. Svaki pokret, dražio me je. Svaki pogled i uzdah, čini mi se izvlačio je još jedan orgazam iz mene. I onda, kada sam se osećala kao da više ne mogu, kao da je iscrpeo svu energiju iz mene, još jedan orgazam protresao mi je telo. Grčila sam se nekontrolisano, a on je nastavljao svoju igru pružajući mi neslućeno zadovoljstvo.

I začudo, mada sam mislila da je posle svega zaista nemoguće, nakon što je i sam iscrpljen konačno ostavio trag na mom jeziku, zagrlio me je i poljubio tako musavu i zadovoljenu, privukao me sebi, a moj stomak odreagovao je još jednom, zadnji put u toj rundi.

A dan je bio dug… i čekalo nas je još mnogo rundi pre nego što odemo kući, potpuno iscrpljeni od “posla”, te sam se ušuškala u njegov zagrljaj nežno klizeći noktima po njegovom stomaku.

Od istog autora:

Leave a Reply