[18+] Iz muškog ugla, 2.deo

…Grčiš se i izvijaš nada mnom, sada već u potpunoj ekstazi i kada više ne možeš da izdržiš, skačeš sa mene i skidaš spavaćicu u jednom pokretu. Krećeš ka natkasni da uzmeš kondome.

Otvaraš fioku i vadiš poznatu kutiju.

„Da li si još uvek zdrava, prava i da li još uvek koristiš kontracepciju?“

Gledaš me očima zažarenim od malopređašnjeg svršavanja i bez reči klimaš glavom. Uzimam ti kutiju iz ruke, bacam je preko sobe, okrećem te ka krevetu, prilazim otpozadi i guram te napred. Padaš na krevet četvoronoške. Hvatam te za guzove i nameštam svoj glavić uz tvoju sad već potpuno mokru pičku. Zadržavam ga tu samo da je dodiruje. Posle par sekundi iščekivanja, pokušavaš da se natakneš na tu tvrdoću, ali te ja rukama zadržavam i samo te nadražujem. U nemoći, počinješ da mešaš levo-desno, trljajući se o mene. Moje šake ti još uvek gnječe guzove. Jednim palcem ti prelazim preko međice, a drugom ti nadražujem šupak. Počinjem da te blago lupkam kurcem po klitorisu. Grizeš se za usnu i ispuštaš promukli krik.

„Pa hajde, razjebi me više! Ne mogu više da izdržiiIIIIIIIIMMMM!!! AAAAAAAAAHHHHH!!! TOOOO BREEEEE!!! Jebi me! Tako je! Jače!!! JAČEEE!!! UUUUUUHHHHH!!!“

Vrištiš dok se divljački zabijam u tebe. Šakama gužvaš posteljinu. Mlatiš glavom gore dole, dok ti kosa pada preko lica. Znoj ti curi niz čelo, ali ti na to ne obraćaš pažnju. Znoj ti curi i niz procep guzova, vlažeći ti šupak i pičkicu. Potpuno nepotrebno. Ona je već potpuno mokra i mljacka od zadovoljstva. Čuješ šljapkanje pičkice i zvuk udaranja mojih bedara o tvoje guzove. Desnom rukom ti šamaram desni guz, ostavljajući crveni trag na istom. Svaki udarac je propraćen kratkim vriskom. Sve između su glasni uzdasi, stenjanje i afirmacije u dobro osvetljenoj sobi. Vidi se svaki detalj.
Levom rukom te hvatam za kosu i povlačim ti glavu unazad. Blago podižeš torzo, dovoljno da mogu da svojom desnom šakom obuhvatim tvoju punu dojku. Gnječim ti sisu čvrsto, ali ne tako da te zaboli. S vremena na vremem ti štipkam bradavicu. Moji pokreti kukova se usporavaju, ali je nabijanje zato jače.

“Uhhh, nemoj da staješ! Ne sada! Nastavi! Nastavi!”

Pojačavam nabijanje, ali ne ubrzavam. Sa svakim zabadanjem kurca, ti trzaš glavom. Osećam kako ti udaram u grlić materice. Malo tečnosti iz pičkice mi prska po butinama. Počinješ da drhtiš u stomaku. Osećam to drhtanje i blago grčenje tvoje sada već vrele pičke i znam dobro šta sledi. Puštam ti kosu i sisu i sa obe ruke te hvatam za dupe, divljački se nabivši u tebe i ubrzavajući svoje pokrete.
“Aaaaaaaahhhhhh! Tooooooo! Tako je, nastavi! Nastavi!!! Jače! Jače! JaaačeeeEEEEEEEEE! AAAAAAH!!! AAAAAAH!!! HAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!”

(nastavak u sledećem broju. Uslov je da dobijem snimak sa igračkom i zvukom dok svršavaš)

Od istog autora:

Leave a Reply