[18+] Iz muškog ugla, 3.deo

“Aaaaaaaahhhhhh! Tooooooo! Tako je, nastavi! Nastavi!!! Jače! Jače! JaaačeeeEEEEEEEEE! AAAAAAH!!! AAAAAAH!!! HAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!”

Celo telo ti se trza u razdirućem orgazmu. Neobuzdano vrištiš dok ti se kukovi tresu. Osećam da neću dugo izdržati ako nastavim ovako i grubo te guram od sebe. Padaš potrbuške na krevet, još uvek podrhtavajući. Puštam te da dođeš do daha i izlazim iz spavaće sobe da osmotrim teren. Pronalazim pogledom ono što sam hteo i sa osmehom se vraćam u spavaću sobu. Još uvek ležiš na krevetu, lica zabijenog u čaršav. Prilazim ti spreda i hvatam te za ruku. Podižeš glavu i gledaš me kroz kosu koja ti je pala preko lica.

“Hajde, još nisam završio s tobom.”

Vodim te u dnevnu sobu. Prilazimo kauču i ja sedam na njega.

“Ako se dobro sećam, omiljena ti je poza kada si ti gore dok tvoj jebač sedi.”

“Hmmmmm… Neko je pazio na času…”, odgovaraš dok me opkoračuješ i dok mi sedaš u krilo. Nameštaš se tako da ti je moj kurac između nogu i da ti se oslanja na stomak. Ruke su ti oko mog vrata i gledaš me pravo u oči.

“Šta ćeš sada da mi radiš?”
“Mislim da ti dugujem još par srećnih završetaka”, odgovaram i ponovo ti zarobljavam usne jednim strasnim poljupcem. Hvatam te svojim krupnim šakama za dupe i počinjem da trljam svoj i dalje nabrekli kurac o tvoju razjebanu, ali još uvek nedojebanu pičku. Usnama ti obuhvatam tešku dojku i snažno sisam nabreklu bradavicu. Jezik divlje palaca po njoj, ustuknuvši na kratko samo da bi ustupio mesto zubima koji je s vremena na vreme nežno grickaju. Glava ti je zabačena unazad dok stenješ od zadovoljstva. Pomeraš kukove u lučnim pokretima gore-dole, pojačavajući pritisak na svoj raspamećeni klitoris. Kažiprstom ti prelazim preko šupka i šapućem ti na uvo: “Ovo je sada je najbolji dildo koji si ikada imala.”

“Hmmmm, da znaš da si u pravu. Nastavi tako, nemoj da staješ.”
“Ne boj se, nemam ni blizu takve namere.”
“Mmmmm, dobar nevaljali dečko…”

Sada i ja pomeram svoje kukove u skladu sa tvojim. Ubrzavam pokrete dok se tebi ubrzava disanje. Moj stisak na tvoje guzove je sve jači. Zabijam glavu među tvoje krupne i teške sise i sve više ubrzavam pokrete kukova. Glava ti pada unapred i odjednom su mi usne pored tvog uveta.

“Hajde, hoću da te čujem još jednom. Hoću da svršiš i treći put večeras. Trljaj se o mene. Dahći! Stenji! Prepusti se uživanju! Hajde, znam da ti samo još malo fali! Toooo, mačkice! Tako je. Još samo malo. Još saaaamooo malo! Evo, tu si. Tu si, osećam to. Hajde! Hajde! Hajdeeeeeee!”

“AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH”

Tvoj vrisak se meša sa mojim glasom dok ti se telo trese od zadovoljstva po treći put večeras. Svršavaš divlje, ali nastavljaš da se trljaš o mene. Puštam te još par sekundi da ti se orgazam završi, a onda te blago podižem i jednim pokretom ulećem u tebe. Istog momenta svršavaš još jednom i počinješ da skoro skačeš po meni. Divlje se nabijaš na moj kurac, čvrsto zatvorenih očiju. Osećam da neću još dugo, a to isto osećaš i ti. Glave su nam jedna pored druge i ti mi promuklo dahćeš na uvo:

“Hajde! Hajde, hoću da osetim kako pulsiraš! Hajde, napuni me, jebaču moj! Tooooo! Toooo! Tako jeeeeee!”

Uzvici ti se mešaju sa mojim režanjem. Eksplodiram u tebe i ti osećaš vrele mlazeve sperme kako ti dobuju po utrobi. Mlaz za mlazom. Ne mogu da verujem koliko sperme izvlačiš iz mene. Oboje ispuštamo neartikulisane zvukove i kratak vrisak kada te hvatam čvrsto za dupe i snažno te nabijam na sebe i zadržavam u tom položaju.

Oboje drhtimo, priljubljeni jedno uz drugo. Nismo sposobni da mislimo ni na šta nekoliko minuta. Ne pomeramo se. Onda se ti odvajaš od mene. Utiskuješ mi još jedan poljubac i ustaješ. Sperma ti se sliva niz unutrašnju stranu butina, ali ne mariš za to. Odlaziš u spavaću sobu i donosiš mi odeću.

Oblačim se ćutke i odlazim do vrata. Još jednom se okrećem ka dnevnoj sobi. Stojiš i dalje na istom mestu i sa smeškom me gledaš. Smešim se i ja, bacam pogled kroz špijunku da proverim da nekoga nema u hodniku, otvaram vrata i izlazim napolje.

Ti polako krećeš ka kupatilu i taman da uđeš u kadu, čuješ poznati zvuk telefona. Odlaziš do sobe, uzimaš telefon i proveravaš mail. Jedna poruka u inboxu od poznatog misterioznog muškarca. Otvaraš poruku i usne ti se razvlače u osmeh dok čitaš tri reči od kojih se poruka sastoji: “Do sledećeg puta…”

Od istog autora:

Leave a Reply