Hemija

Moja želja za Zlatkom rasla je iz dana u dan. Činilo se da je ista sudbina zadesila i njega. Da, imali smo stan, ali smo ipak bili nezajažljivi jedno drugog i na poslu. Bio nam je to adrenalinski šok rekla bih. Beg od stvarnosti kad nam je teško. Nešto nakon čega se naše telo opuštalo, a naš mozak ubrzano radio pružajući nam nove vidike i mnogo lakše rešavanje svakodnevnih kancelarijskih problema.

Priznajem da ne znam to da definišem. Nikad nisam ni umela. Znam samo da, kad god me je pogledao, moje telo je bilo spremno za njega. Da, samo od jednog jedinog pogleda. O dodirima ne želim ni da govorim. Jer nakon dodira… postajala sam jedna velika erogena zona. I ništa sem njega nije moglo da me umiri.

Želja je postajala tako jaka da nismo mogli da se obuzdamo. Ni da čekamo.

– otišla sam za 12min i planiram da te kidnapujem ravno u pola 4 na par minuta. hoće mi se 😛
– hoćeš i odmah?
– hoću 😀
– krećem!
– I stvarno imam 4 min samo!

Bilo je to jače od oboje. A značilo nam je. Oh, kako nam je značilo. Svaki sekund se brojao, a svaki minut bio je premija.

Nakon mrve maženja, oboje smo se sa nekim novim žarom posvećivali poslu. Ne samo da smo nadoknađivali mini pauze – naša učinkovitost bila je primetno veća, a želja za dokazivanjem postajala je izraženija. Bili smo puni pozitivne energije i usmeravali smo je tamo gde nam je bila potrebna. Skromno ću reći da smo nakon naših pauza dominirali. U pravom smislu te reči. I nijednog momenta nismo zaboravljali šta je to što nas je dovelo tu.

– najbolje utrošena 4min danas.
– mmmmmmmmmmmm
– sedim, grickam usne koje mi bride, i imam blaženi osmeh na licu. Da nije besmisleno, zahvalila bih se 🙂
– 🙂 kisss

Možda nas je baš ta potreba da jedno drugom kažemo baš sve dovela tu gde jesmo. Možda je hemija ta koja nas je vukla u ludilo. Možda smo bili pravi u pogrešno vreme. Ili pogrešni u pravo. Nisam znala. Ono što jesam znala jeste da nam je život oboma ponudio priliku da uživamo i da se dokazujemo – što na polju karijere, što na polju ljubavi. Ambicija da se izdignemo iznad svega i svih gutala nas je oboje. Stoga nije čudilo kada nam je krenulo na poslu. A ni kad smo zaključili kako svaki seks nadmaši i onako sjajan prethodni.

A kada nešto ide dobro… zašto prekidati?

Od istog autora:

Leave a Reply