[18+] Iščekivanje

Pokrio je celu svojim telom, ali nije joj bio težak. Naprotiv – uživala je u njegovoj težini. Osećala je kako svaki milimetar njenog tela upija energiju koju je nosio sa sobom i prepustila mu se potpuno.

Želela ga je. Oh, kako ga je samo želela. Bio joj je potreban da je uzme odmah, bez zadrške, da je lomi i kida dok vrišti od zadovoljstva. Bilo joj je potrebno da je vodi kroz jedan po jedan orgazam, da je tuca tako jako da izgubi pojam i o mestu i o vremenu, da bude svesna jedino želje da prodre u nju još jače, još dublje, da joj zaposedne i telo i um svojim snažnim trzajima. Osetio je. Bilo je teško ne osetiti da je vlažna toliko. Ipak, izgovorio je šapatom “Polako, pusti mene”  i ona mu se bar u mislima povinovala iako joj je telo govorilo drugačije. “Mučiš me, znaš i sam da me mučiš”, promrmljala je između uzdaha, a on joj je kao odgovor na to samo gricnuo usnu i privio je u zagrljaj.

U godinama seksa koje su prethodile trenutku u kojem se nalazila, nijednom se Kalina nije osećala tako – zaštićeno. Ležao je preko nje, ali je jednom rukom potpuno obuhvatio i taj zagrljaj u njoj je budio posebne emocije. Prste druge ruke, isprepleo je sa njenim prstima i tu ruku podigao joj je iznad glave, ljubeći nežno svaki njen milimetar. Njegovi kukovi, samo su se trljali o njen nabubreli klitoris, izazivajući sve veću buru u njoj. Bila je toliko vlažna da se već pitala kako išta i oseti i da li je posteljina ispod prepuna njenih sokova. “Mučiš me”, ponovila je, mazno se privijajući uz njega, a on je nastavio da je draži.

Iščekivali su njen rođendan i on je bio njen poklon. Njen, bez gledanja na sat, bez misli koje lutaju bilo gde sem ka njenom zadovoljstvu.

A umeo je. Uh, kako je samo umeo da je izludi. Gubila se u njegovim plavim očima i zaboravljala na sve pri mekanom dodiru njegovih usana koje su joj tako mekane ipak nanosile bol silinom svojih poljubaca. Strast među njima bila je opipljiva svima koji su im se ikad našli u blizini, a njih same drobila je svojom jačinom. Bili su marionete svojih uzavrelih tela, nesvesno gurajući jedno drugo preko ivice.

– “Želim da te osetim. Tebe. Možemo li… makar danas… bez?”, bojažljivo je upitala, a njegov brk se izvio u osmeh.

“I onako sam koristio zaštitu samo zbog tebe, da znaš da si sigurna… A sigurna si, veruj mi”, rekao je, već svestan da mu veruje dovoljno. I verovala mu je. Svakom porom svoga tela, verovala mu je. Možda su živeli dvostruke živote za svoje partnere, ali oni sami između sebe – nisu imali tajni.

Sklopila je oči i uz tihi vrisak primila ga je u sebe.

“Zdravo Ti”, prošaputala je sa osmehom na usnama uživajući u nesputanom trenju njihovih tela, a on je u neverici odmahnuo glavom. “Ludice moja”, promrmljao je, a onda se zagnjurio u njen vrat i ubrzao pokrete svojih kukova fokusirajući se samo na to da je učini zadovoljnom i zadovoljenom ženom…

Od istog autora:

Leave a Reply