Mentalni podsetnik – nauči osnove erotske masaže

– “Šta je ovo?” pitao me je gledajući sajt privatnog spa centra koji se nedavno otvorio u našem gradu.

– “Mesto gde te vodim čim dobijem povišicu, može?

– “Uh. Uh. Velika obećanja“.

– “Pa vidi… Đakuzi – samo za nas dvoje. Bazen – samo za nas dvoje. Sauna – a mi već znojavi i vreli… Uhhh bolje da ni ne zamišljam… Nažalost, masaže nikako ne mogu da budu istovremeno, ali računam da ćemo se snaći za to“.

– “Mmm masaža. Volim masažu“, prosto je rekao i ja sam sebi zadala mentalni podsetnik – nauči osnove erotske masaže i zadovolji svog čoveka.

Istini za volju, nisam obraćala pažnju na Zlatka kao muškarca na samom početku našeg druženja. Da, obrlatile smo ga da kuva kafu za dobro jutro, ali to je bilo to. Da nije bilo Magdaleninog oštrog zapažanja, nikad možda ne bih ni skontala da Zlatko baca udicu prema meni. A onda definitivno ne bih ni testirala svoju reakciju na njega…

Kao da je juče bilo, sećam se nas troje kako pijuckamo kafu. Sećam se svog ukočenog vrata i Zlatkovih veštih ruku koje me leče. Naježila mi se svaka dlačica na telu i poslala mom mozgu signal koji je nivo Zlatkove privlačnosti postavio na najjače. Čak i sad kad se pristim toga trnci prođu mojim telom. Bio je nežan i jak u isto vreme. Bio je pažljiv. Pokreti su mu imali tako jaku dozu erotičnosti da je moje telo vapilo za tim da nastavi niže… i da mi skine svu odeću – baš tu, ma i pred svima ako treba. “Khm, mislim da je vreme da ja odem“, čula sam Magdalenu i sećam se da sam vrlo nevoljno otvorila oči i završila vrelu scenu seksa koja mi se odvijala u mozgu, a koja je počinjala baš tako – masažom. “Idemo svi bre“, rekla sam, i njegove ruke samo su skliznule sa mojih ramena. Da, to je bio trenutak kada sam počela da posmatram Zlatka kao muškarca. I kada sam shvatila da bih vrlo lako mogla da se upletem u nešto nedozvoljeno.

Priznala sam mu to jednom prilikom.

– “Nijedna nije mogla da mi odoli posle masaže“, rekao je uz onaj svoj neodoljivi osmeh dok me je štipkao za guzu.

– “Ma je li, ti veliki zavodniče. Znači priznaješ da si pokušao da me obrlatiš na kvarnjaka!

– “Naravno“, bilo je jedino što je izgovorio i njegove usne gladno su zaposele moje. Koji minut kasnije, kraj uha mi se našlo pitanje koje je trigerovalo svaki nerv u mom telu: “Hoćeš da… idemo?

O da, idemo. “Na kraj sveta ako treba…”, pomislila sam i poslušno krenula za njim.

 

 

Od istog autora:

Leave a Reply