[18+] Dok te posmatram…

Sedela sam u haljinici koja mi je jedva dodirivala kolena. Prekrštene noge davale su i meni i drugima odličan pogled na visoke štikle – ako je iko ko me je posmatrao skretao pogled sa ivice mog dekoltea. Pristojno zakopčan, a opet, sa visine je davao odličan pogled na crnu čipku koja je obrubljivala grudi. Gledala sam da se ne naginjem previše, ali bih, s vremena na vreme ipak otkrila svoje adute. Osećala sam se posebno zavodljivo i poželjno, a veš čiji su se obrisi ocrtavali ispod uske crne haljine davao mi je dodatnu sigurnost. To jutro, pomno sam birala čipkane delove koji su mi obavijali telo kako bih što duže na sebi osećala efekat opuštenosti, namenski izazvan dugom relaksirajućom kupkom punom pene koja mi je uspela okrepiti i telo i duh. Tek sa takvom pripremom bila sam spremna za dan koji je trebao biti izuzetno težak.

Već satima smo bili na sastanku. Istini za volju, Njemu nisam pridavala preveliku pažnju. Bila sam tu iz drugih razloga. Ipak, u momentu u kojem je blaga jeza prošla mojim telom, a jedva vidljive dlačice na rukama se nakostrešile, shvatila sam da sam se umesto na reči – skoncentrisala na pomeranje njegovih usana. Bile su pune, izgledale su tako meko i shvatila sam da pokušavam da prizovem osećaj koji su ostavljale klizeći po mojoj koži. U nosnice se vrlo brzo uvukao miris naših golih tela, a palac moje desne ruke nervozno je klizio po kažiprstu, gore – dole. Koža se prisećala vlažnog jezika koji je nestrpljivo prelazio unutrašnjom stranom butina i promeškoljivši se, shvatila sam da i sama postajem vlažna. Sa usana mi se otelo vrlo tiho “Dođavola” i dok sam pokušavala da prekinem tok misli grickajući usnu sa unutrašnje strane, čula sam kako me kolega koji je sedeo levo od mene pita: “Jel sve ok?”

Nemo sam klimnula glavom ne prestajući da grizem obraz, užasnuto shvatajući kako mi disanje postaje dublje, koža vrela, a misli – sve pohotnije.

Kako nevolja nikad ne dolazi sama, u trenucima opuštenosti na sastanku, kada su se bitne teme pretvorile u šalu, kolega mi je saopštio kako ima novu devojku i vrlo brzo prešao na opise divljeg i neobuzdanog seksa koji prati početak svake veze. “Ne sad, dođavola”, pomislila sam trudeći se da odvedem misli na drugu stranu. Bilo mi je potrebno hlađenje. A možda i više od hlađenja, bilo mi je potrebno da osetim kako tuđi jezik istražuje moj telo milimetar po milimetar.

Iako nikad nisam priznala, jedna od mojih fantazija bila je baš ta – kako nakon nekog sastanka sedim na ivici stola, zadignute haljine, osećajući hladnoću pod sobom i vrelinu u sebi. U tom momentu, na tom mestu koje ne bi trebalo ni trenutka da izazove bilo kakav osećaj napaljenosti, On je bio predmet moje požude. Mogla sam da zamislim kako smo sami, nesputani, pa čak i da osetim jezike koji se rvaju pokušavajući da odrede ko je od nas dvoje dominantniji u tom trenutku. Oh, želela sam da to budem ja, bilo mi je potrebno da to budem ja, te su se moja razmišljanja povinovala mojoj želji. Baš kao što sam želela da se povinuje i On.

Moji prsti upleteni u njegovu kosu polako bi ga povlačili ka dole. Tek neznatno prešao bi usnama preko mojih bradavica i znam da bih se stresla od zadovoljstva. Postala bih još skliskija, još podantnija, još spremnija za njega, a njegovi prsti koji bi me istraživali osećali bi stiskanje mojih usmina. Da, dražio bi me palcem dok u mene prodire prstima, i ja bih počela vrteti kukovima dok bi mi se sa usana otimali uzdasi zadovoljstva. Mogu da ga zamislim kako me muči sa svakim svojim pokretom i kako me vrlo svesno izaziva da vrištim, da stenjem, da se prepuštam bez imalo stida i srama. Da, bilo mi je potrebno da me vreli jezik odvede direkt u ludilo, da me izluđuje vrludavost njegovog vrha i hrapavost njegove širine. Bilo mi je potrebno da osetim kako mi se bradavice bolno ukrućuju dok jezikom prodire u moju pičku, palcem draži moju guzu i stenje zajedno sa mnom. A kako je to moja fantazija, odnekud, sasvim slučajno, stvorila bi se tu i kockica leda i njegov jezik spretno bi je ugurao duboko u mene. Vrelina koju sam osećala bila je ista ona koja bi tu kockicu leda rastopila u trenu, pružajući nam oboma dodatni nadražaj. I želela sam je. Uhhh kako sam je samo želela… Želela sam je da mi zapali sva čula, da osetim hladnoću koja umesto da smiri, još više raspiruje vatru u meni. Želela sam da usnama sakupi svaku kap te rastopljene kockice leda koja se pomešala sa mojim sokovima, da mu osetim ledeni dah na klitorisu i mi se koža naježi pod njegovim ravno isečenim noktima koji bi klizili niz moje listove. Znam da bi moji prsti skliznuli niz njegov vrat i da bih ga privila još jače uz sebe sa svakim dodatnim nadražajem, a znam i da stvarao bi ih jedan po jedan. Kroz moje misli, u samo par sekundi proletele su slike njegove glave zagnjurene u moje međunožje, moga tela zabačenog unazad dok mi telo razaraju orgazmi, miris seksa, ukus njegovih poljubaca nakon što bi polizao svaku kap te žrtvovane kockice leda i dodiri koji me ne bi pustili da se prepustim obamrlosti već bi tražili i zahtevali još više, još jače.

I tako sam, dok sam se meškoljila na stolici osećajući se kao tinejdžerka uhvaćena u nedozvoljenom maštanju kad su me njegove plave oči okrznule u prolazu, potpuno bez reči i trunke razuma, uspela reći samo jedno prosto “Hm…”

Od istog autora:

Leave a Reply