Jutarnje igrarije

Široki osmeh koji je imao skidao mi je sve kočnice. Taj isti osmeh, pozivao je istovremeno i na maženje i na blud, na nežnost i strast. Skidao mi je komad po komad odeće pogledom i sa svakim skinutim komadom, njegov osmeh je postajao sve veći i veći. Pikirala sam da je jednako sa osmehom rastao i njegov kurac, ali ruke u džepovima vešto su skrivale izbočinu. Naučio je. Nije nam bio prvi put.

Jutarnja kafa počinjala je sa par minuta samoće, ali se nikad nije tako i završavala. Svaki novi kolega koji je kročio u kuhinju povećavao je razdaljinu među nama, ali i želju. Neretko smo bili u poziciji kao i sad – par metara udaljeni, a oboje u mislima spojeni u ekstazi.

– “Hoćemo?“, upitao je jedva pomerivši usne, a ja sam nemo klimnula glavom. Znala sam šta to znači – par minuta predaha, a onda staro mesto i eksplozija svih čula. Radovala sam se svakom novom danu koji počinjao je ovako. Bio je neočekivano očekivan, kontradiktoran i buntovan, baš kao i mi. Volela sam takve dane. Još i više ako su imali naznaku da će se leptirići u mom stomaku probuditi opet popodne ili uveče. A ovo je bio jedan od tih dana…

S osmehom na licu ušla sam u kabinu i počela da se skidam i pre nego što je zatvorio vrata. Njegova brada na mom vratu grebala je svaku iole vrednu tačku, a njegove meke usne ublažavale su poljupcima nastalu bol. Ruke su mu kao i obično nestrpljivo lutale mojim telom, ne znajući da li pre da se zaustave na već nadraženim bradavicama ili vrelom klitorisu.

Kad god je mogao, birao je oba.

Nezajažljivo je uhvatio usnama jednu bradavicu savršeno prelazeći liniju nežnih dodira i strastvenih ugriza. Bio je sjajan ljubavnik. Znao je u svakom momentu da me naježi i nadraži i nije se libio da koristi prednost svog iskustva. A imao ga je…

Ipak, nikad me to zaista nije stiglo zabrinuti. Bila sam zanesena i zaljubljena, a i u momentima koje smo delili budalasto sam se fokusirala što na svoje, što na njegovo zadovoljstvo. Kao sad…

Njegovi zubi zarili su se u moju naježenu kožu i vrisak se oteo sa mojih usana tik pre nego što sam osetila vreli jezik kako je nežno liže kako bi je zacelio.

Levom rukom obgrlio me je oko struka, privlačeći me bliže sebi. Istovremeno je desnu zavukao ispod moje haljine, a njegov palac igrao se sa mojim klitorisom. Tišinu koja nas je obavijala prekidali su samo zagušeni uzdasi, mljackanje moje pičke dok me je sad već divlje tucao kažiprstom i srednjakom i zadovoljna mrmljanja koje ništa nije moglo zaustaviti.

Palio me je svakim dodirom, svakim pokretom, a polusvesno stenjanje koje mu se otimalo iz grla govorilo mi je da jednako utičem na njega.

Kako je njegovo mrmljanje postajalo sve nerazgovetnije, a njegov stisak sve jači, postala sam svesna da na ivici je orgazma bez da sam ja njega zapravo i dotakla. Njegovo telo reagovalo je tako intenzivno na moje da nije morao ni da me uzme da bi se zadovoljio. Zadovoljavala ga je samo činjenica da zadovoljava mene.

I zato sam, kao svaka dobra devojčica, kleknula i obuhvatila ga usnama. A on je istog trenutka kada sam ga progutala celog, eksplodirao.

Prsti upleteni u moju kosu, duboko “uuuuhhhh šta mi to radiš” i pulsiranje koje ne prestaje bili su nagrada za oboje.

Njemu, jer mi se nesebično pružao.

Meni, jer sam po ko zna koji put shvatila – da ne može da mi odoli.

Od istog autora:

Leave a Reply