Sex Reconciliere

Nakon što su se tuđi prsti sladili mojom kožom, verovala sam da će mi tvoji biti strani. Nisu bili. Osećaj nadraženosti koji imala sam kad god si klizio udolinom između mog vrata i ramena ježio me je kao i uvek i tuđi dodiri brzo su postali stvar zaborava. Moje telo se privilo uz tvoje, savršeno se uklapajući. Činilo se kao da se ni trenutka nismo razdvajali niti noći provodili odvojeno – ti najčešće uz nju, nekad uz njih, a ja uz njega.

Vrelina tvog jezika i isprekidan dah zaposedali su sva moja čula. Nadraženost koju sam osetila sa prvim dahom kojim si okrznuo moj vrat samo se pojačavala svake sekunde i ja sam ti se prepustila. Bezrezervno poverenje koje sam ti davala bilo je nezasluženo, ali svakako jače od mene. Znao si kako da me navedeš da izgubim razum, kako da ti se predam i dođavola, tako dobro koristio si tu moju slabost prema tebi. A uzaludno verovala sam da jača sam od nje.

Iako sam se dičila time kako nisam krpena lutka kao ostale žene u tvom životu, bio je ovo trenutak u kojem sam se baš tako osećala. Da, moji i njihovi motivi bili su različiti – ali na isto se svelo: igrao si se u ovom trenutku sa mnom i lagao me kao što svakodnevno lažeš nju, i ja sam svesno prihvatala sve tvoje laži kako bih produžila osećaj uživanja koji pružao si mi. A uživala sam… uhhh.

Svaki sekund koji tvoj jezik provodi na mojoj koži ruši moju samoodbranu i vuče me ka novoj eksploziji čula. Tako si neodoljiv u tom svom pokušaju da mi pokažeš da ništa drugo nije bitno, da bitna sam ja, mi i ovaj vrtlog zadovoljstva koji nas razara da se pitam da li si i sam svestan u kom pravcu nas ovo sve vodi. Nisi, zar ne? Tvoji prsti sad već igraju se sa mojim razgolićenim grudima, a jezik ti klizi niže, do pupka. Vlažni trag koji ostavljaš na meni dodatno nadražuje blagi dašak vetra i ja se izvijam ka tebi. Tumačiš to kao poruku da se ubrzaš, da kreneš, da se spustiš još niže i spremno je prihvataš. Ona koja nije bila spremna na taj udar strasti – bila sam ja. Bez ikakve zadrške, vrisak mi se otima sa usana i očekujem da me ućutkaš, ali čini se da te to dodatno pali i nadražuje. Egzibicionista bio, i ostao.

Iako nisi jedan od onih koji maksimalno uživaju u pružanju orala, nikad nisam imala zamerku na tvoj trud pa nemam ni sad. Dovoljno se dobro već poznajemo da znaš kako me zadovoljiti i tvoj jezik se igra sa mnom, a tvoja brada mi strateški grebe nadraženu sluzokožu dok me prstima pripremaš za prodiranje jezika. Želim te celog, ali puštam da prvi od mnogih orgazama koje se nadam da ćeš mi večeras pružiti – bude onaj koji će završiti na tvojim usnama. Zato ti uplićem prste u taj pokušaj od kose i izdižem kukove kako bih ti pomogla. Kako bih pomogla sebi. I dok osetim palacanje jezika doboko u sebi, zaboravljam na sve i moji mišići počinju da se grče dok mi telo preplavljuje osećaj poznatog zadovoljstva.

Ono što te čini tako dobrim ljubavnikom je činjenica da ne odustaješ. Damari u mom stomaku se smiruju, a tvoj jezik i dalje klizi po meni i draži me. Tvoja brada na sebi nosi trag mog orgazma, ali se ne brišeš. Štaviše, tvoj jezik se igra sa tim tragovima, dodatno nas paleći oboje tom igrom. I tek tada, ugnježdavaš se između mojih butina lagano meškoljeći se. Ljubiš mi usne i jedino što čujem pre nego što te posle toliko vremena osetim ponovo u sebi je: “Pusti mene. Opusti se. Imamo celu noć. A noć je tek počela“.

O da… Noć je – tek počela.

Od istog autora:

Leave a Reply