Profesorka 2

Nismo se videli 15tak dana. Par poruka od poslednjeg viđenja i sve se završilo na tome. Ne znam zašto, ali privlačila me je… znaš ono kad se uklapaš sa nekim u krevetu već od prvog puta. Iskreno ni meni ni njoj nije trebala veza, emocije i ta sranja… morali smo da budemo operisani toga. Ona udata, a ja da spasim sebe. Jednom sam bio nešto slično dozvolio u prošlosti, ali o tome drugi put.

Jeste li doživeli osećaj kada se neko i anatomski uklapa sa tobom, maltene i relacija vagina-penis kao da su pravljeni jedno za drugo? Imao sam i ranije devojke, uža, šira, dublja, vlažnija.. nemam dobar osećaj. Sa ovom je trajalo i bilo sve kako treba. I izgledalo je savršeno. Vrh mog kurca je tačno udarao u njen cerviks, grlić materice… osećaj fantazija.
Muž joj je opet bio došao na par dana, nema sms-a. Znam pravilo, ne šaljem ni ja…

“Ćao,sta se radi?” – poruka koja se čekala…
“Gledam tv, ti?”
“Ništa, čekam sestru i njenog momka.. biće tu do 20h, a posle cekam tebe…”(voleo sam neke smajlice na kraju poruke)
“Ok, oko 21 sam kod tebe… cimam te kada pođem”.

Ušao sam u stan, dvosed na istom mestu… seo sam. Prebačen peškir preko nje i mokra kosa posle tuširanja. Znao sam da ce kafa, piće samo uzeti vremena onome što sam želeo. Sela je do mene. Počeli smo da se ljubimo, a moja ruka je sama krenula ispod peškira gde nije bilo ničega, samo već vlažna obrijana pica.

“Dođi ovamo”.

Uhvatila me je za ruku i odvela u drugu sobu, veliki “francuski”… U dva poteza mi je skinula farmerke, ona je vec bila gola. Uvek me je palila poza 69. Znala je to, rekao sam joj… Dok je usnama i jezikom mesila moj nabrekli glavić, nesvesno je nabijala guzu na moje lice… tražio sam jezikom klitoris, a ona je sve jače i jače “radila”. Osetio sam kako sokovi teku niz moju bradu. Nisam dao da ode ni kap, sve sam gutao i lizao. Voleo sam tu pičku.

Ustala je i okrenula se, par poljubaca… rasirila je noge i onako vlažna ga progutala celog. Osetio sam baš ono o čemu sam pričao, da je udario u kraj… nije bilo dalje. A nije ni trebalo.
Krenula je da meša kako je ona znala, napred -nazad… izvlačeći ga i nabijajući se na njega celog. Držao sam je otpozadi za dupe i davao još jači ritam. Počela je da stenje, ne jako, dovoljno da mi da motivaciju da je bacim na leđa.

Ušao sam u nju i krenuo da je jebem jako… udarci tela od telo su pucali u polumraku dok je ona vrištala od zadovoljstva. Prvi put nisam imao taj osećaj sa njom jer se suviše ovlažila, ali tucao sam je i dalje divljački jer nas je to palilo oboje. Palilo me je i to što nije mirna, neka tiha… volela je i ona moj kurac kao i ja njenu pičku.

Izvadio sam ga i krenuo da svršavam kao neki 15togodišnjak… Tresao sam se.

Primetila je to, privukla me i nabila jezik usta.. Ljubili smo se dok mi ga je drkala, a vrela sperma joj se slivala niz ruku…

JohnDoe

Od istog autora:

Leave a Reply