Profesorka 3

Dugo se nismo čuli, možda 4-5 godina. Pričalo se da joj je muž pronašao neke naše poruke u telefonu. Bila se povukla i dobila dete posle toliko godina.
Glupost, iz kombinacije i kres šeme mi je nekako prirasla srcu… nije bila kao druge, ali nije bila ni nešto posebno – voleo sam ja taj neki prosek.
Sreo sam je u laboratoriji, Niška centralna. Gužva, haos… jutro, 8h. Dosta se promenila posle porođaja – par kilograma viška, ali me je toliko više palila. Ugasila je facebook, promenila telefon… Ipak, razmenili smo brojeve i dogovorili viđenje prvom prilikom.
Prošlo je nekoliko dana kada je stigla poruka. Bila je sama to veče. Klinca su joj čuvali roditelji, a ona je izašla do “drugarice”. Suprug, kao i obično, nije bio kod kuće.
Počeli smo da se ljubimo od hodnika, znala je zašto je ovde i nije gubila vreme. I ja sam znao sam da će doći te sam već sve pripremio. Razmestio sam krevet, nabacio beli pokrivač. Nisam voleo misionarsku pozu, uvek mi je delovala nekako za srednjoškolce, početnike… ali nju sam sada želeo da gledam u oči. Krupne oči boje lešnika i crvena kratka kosa našla se na mom jastuku. Nije skinula majicu…
“Želim te potpuno golu”, prošaputao sam…
Ustala je i brzo se skinula. Poljubila me je.
Ljubio sam joj nežno vrat. Krupne bradavice, nabrekle posle dojenja, našle su se između mojih usana. Grickao sam ih i lizao dok sam jednim prstom ulazio u nju i dražio klitoris. Silazio sam jezikom i usnama lagano naniže, dok nisam stigao do pukotine iz koje su tekli sokovi. Uvijala se dok sam joj usnama i jezikom dražio najslabiju tačku i ulazio u rupicu.
Imao sam osećaj da ce mi kurac pući. Stavio sam ga na ulaz u nju i ušao… Uhvatila me je za guzove i počela me nabijati što jače u nju. Grlila me je i ljubila – kao nekada. Osećao sam svaki delić nje.
Voleo sam što je toliko vlažna, znao sam da sam je palio i svi ti uzdasi davali su mi dodatnu motivaciju da je jebem još žešće. Stenjala je, stenjala i stenjala…
Tucali smo se oko 20tak minuta.
Nikada nisam voleo kraj naseg odnosa, i to se nije promenilo. Ni poljubac, ni ćao, ni doviđenja… čisto poslovno. Jer, to je bila ona.

Od istog autora:

Leave a Reply