Kad zavoliš…

Prošlo je 7-8 godina od toga, a ja vraćam neka sećanja. Kada bacam sve na papir i rezimiram – ipak sam bio kreten. Izgleda da je tačno ono “muškarci ne vole kurve, ali ni jednu ne odbijaju”.

Sve je to stvar ukusa. To se sa 27 godina već formira – e, to me privlači, a to ne… Sa 27 godina, formiran sam bio kao muškarac. Iskreno, nikad nisam voleo kurve, par sam ih odbio… trebalo je nešto da ima, da me privuče. Kurve, i plavuše. Nisam voleo ni njih.

Šta da kažem, ona me je nervirala. Ali bukvalno. Plavuša koja me nervira, još kada mi se neko nabacuje kao kurva… možda nije, ali odmah ja stvaram neku moju sliku o njoj u glavi.

Znao sam je iz škole. Nisam joj znao ime, iskreno – zaboravio. U prolazu smo uvek ćaskali i zezali se, komunicirali pogledima i dodirima rukama. Nisam obraćao pažnju na nju kao ženu, ali bacala je provokacije, kao u šali…

Bila je subota i lepo julsko jutro. Voleo sam da izađem sam ujutru do grada, sednem i pijem kafu dok popunjavam tiket za kladionicu.

“Jel’ slobodno?”, začuh pitanje i već videh nekog kako pomera stolicu i seda pored mene ne čekajući na odgovor.
Uz ne puno iznenađenja, videh nju. Kao da sam je i očekivao. Ćaskanje, kafa i njene helanke koje palile su me. Razgovor mi je bio manje bitan. Gutao sam je pogledom. Mislim da je primetila moju nervozu i da je uživala u tome. Nikada nisam bio napadan prema devojkama i mrzeo sam takve primitivce, ali primetio sam da pored nje se pretvaram u jednog takvog.

“Hoćeš da odemo do mene…?”, promucao sam.
“Zašto, ne voliš sunce?”
“Više volim stvari u 4 oka…”

Nasmejala se i ustala.
Zbunjen, sa trenom pauze, poslušno sam krenuo za njom.

Još u liftu smo počeli da se ljubimo i moja ruka se konačno našla na toj guzi. Nisam znao gde se nalazim. Čekao sam stan…
Ulazak unutra i u tren oka – ništa nije bilo na nama. Njene vrele usne parale su moju kožicu na vrhu glavića dok mi je rukama nežno mazila jaja i guzu. Nije umela to toliko dobro da radi koliko je meni prijalo. Ima nešto u tim nekim ženama. Umeju da izlude.

“Uđi u mene…”, prošaputala je.

Okrenuo sam je ka fotelji i gurnuo prst u nju. Sokovi su joj tekli niz butine. Stavio sam ga na ulaz, ali nisam prodirao. Samo sam je vrhom izluđivao…
Odjednom sam ušao do kraja i počeo da je divljački tucam. Divljački… pa onda na momente nežno i lagano vodili smo ljubav.
Za par minuta je svršila nekoliko puta. Uživao sam, odlučujući da ga ne vadim iz nje ako sam i ja bio blizu vrhunca.

Svršio sam u nju. Ne kajem se… Znate kako kažu, sve sto mrzite, bog vam da. Plavuša, “kurva”… postala je majka mog deteta sa kojom i dan danas živim, srećno.
Kada zavoliš sve što nisi voleo… voliš najviše.

Od istog autora:

Leave a Reply