…iza zatvorenih vrata

kiss me hard, fuck me harder #malaodskandala #scandalicious

Kao dvoje napaljenih tinejdžera, počeli smo da se ljubimo i dodirujemo i pre nego što smo se našli iza zatvorenih vrata. “Srećan rođendan“, prošaputala sam, a on se samo nasmešio i privukao me jače sebi.

Taj dan doterala sam se specijalno za njega. Crvena haljinica sa dubokim dekolteom bila je provokativna za sve, a za njega, tako visokog, i tako blizu, bila je potpuno omamljujuća. Imao je direktan pogled na moje grudi koje su se šepurile obrubljene čipkom, i svakim trenutkom sve više i više sam osećala potrebu da ih obuhvati prvo dlanovima, a zatim i usnama. Ipak, njegov jezik igrao se sa mojim usnama, ostavljajući uzavreli trag brade na njima. Nenavikle na imalo grubosti, počele su da bride jako brzo. Taj osećaj me je izuzetno palio, i već sam počela da osećam kako postajem vlažna.

Noktima sam prelazila preko njegove košulje, nadajući se da oseti svaki moj pokret. Uzdasi koje je ispuštao, išli su mi u prilog. Svaki put kad bih prešla pregibom između leđa i stomaka, privlačio me je sebi, i ljubio brže, jače, strastvenije.

Visoke štikle olakšavale su mi da klizim rukama od vrata, do struka, lagano grebući gde god sam nailazila na golu kožu. Uzdasi pomešani sa naježenom kožom, vodili su me sve dalje, i njegovo zadovoljstvo, postajalo je moje. U istom trenutku kada mi je obuhvatio grudi, i počeo da mi draži bradavice, počela sam da mu izvlačim košulju iz farmerica i nastavila sa otkopčavanjem kaiša. Nije otvarao oči dok mu je dah sve više i više postajao isprekidan. Sad sam ja bila ta koja je vodila igru, ona koja je trebala da postavi pravila.

Naslonila sam ga na zid kabine, i lagano otkopčavala jedno po jedno dugme na košulji. Nije me bilo briga za to gde se nalazimo, a ni za činjenicu da je bilo ko mogao da uđe i vidi moje crvene štikle. Marila sam samo za njegovo zadovoljstvo i sva sam se pretvorila u misao kako da mu ubrzam krv u venama.

Nije bio jedan od onih koji se lako prepušta, pa sam, u jednom trenutku osetila kako on mene pribija uza zid, i njegove prste koji klize unutrašnjom stranom mojih butina. Zastenjala sam, što sam tiše mogla, ali imala sam osećaj da cela prostoji odzvanja. “Dodirni me“, rekla sam tiho i trenutak kasnije njegove jagodice već su klizile ivicom mojih gaćica. Bila sam vlažna. Bila sam napaljena. Želela sam da ga osetim i sav zdrav razum nestao je, ako sam ga i sekunde imala.

Jebem ti sunce, šta je ovo uhhh“, čula sam ga kako izgovara dok je moje telo drhtalo pod njegovim prstima.

Znalački me je dodirivao, i da ga nisam prekinula, znam da bih vrlo brzo zaboravila zašto smo tu. Moje telo već se pripremalo za razarajući orgazam, i ja sam, vrlo nevoljno, morala da ga prekinem. Odgurnula sam ga od sebe, i čučnula ispred njega. U tom položaju, osećala sam kako su mi i butine već vlažne, i to me je dodatno dražilo. Taj čovek umeo je da me napali samo pogledom činilo mi se, te mi je svaki njegov dodir koji je prethodio našoj igri u meni izazivao buru.

To što sam otkrila da je obrijan, dodatno je raspalilo vatru u mom stomaku.

Prešla sam jezikom celom njegovom dužinom i obuhvatila mu glavić usnama. Kružila sam jezikom polako, uvlačeći ga usta sve više i više. Želela sam ga. Želela sam ga celog, i moje usne, moj jezik, moje nepce i moje grlo pretvorili su se u sredstvo kojim sam ga mogla zadovoljiti. Nije mi bio prvi put da ga čujem kako ispušta uzdahe zadovoljstva, ali u meni su oni budili neku novu strast i želju za njim. Svako “mmmmm” koje je izgovorio, u mojim ušima odzvanjalo je kao najlepša melodija, i ja sam se trudila sve više, sve jače, ubrzavajući i usporavajući, dražeći ga što svesno, što nesvesno.

Moji prsti igrali su se sa njegovim obrijanim testisima koji su čekali da dođu na red. Ni trenutka nisam planirala da ih zapostavim, jer sam znala koliko uživa dok ga dodirujem. Ipak, prsti su jedno, nokti i tragovi koje ostavljam drugo, a blago cimanje usnama, jezik koji se igra sa njima, osećaj toplote kada ih uzmem u usta, bili su nešto sasvim treće.

Upleo je prste u moju kosu, nabio mi se u usta do kraja, a onda me povukao prema gore.

Želim da te jebem“, rekao je. “Imam kondom u džepu, uzmi ga.

Da, bila sam iznenađena. Toliko, da sam, iako totalno napaljena i već odavno spremna da me uzme celu, kroz osmeh rekla: “Čuj čuj, neko je ovo očekivao.

Samo sam došao spreman, za svaki slučaj“, čula sam uz cepanje kesice. A onda je sve oko mene prestalo da postoji i ja sam se prepustila…

Od istog autora:

Leave a Reply