Seks i grad na moj način

turtles #malaodskandala #scandalicious

– “Kad porastem, hoću da budem Keri Bredšo
– “Keri je meni kreten. Nemoj biti Keri“, napisala mi je Sandra. “Glupava je. Samanta je bolja.

Iskreno, ne bih se bunila.
Ali Njujork je Njujork, a naš grad… premali za sve egzibicije.

U nekom momentu, Zverka je izjavio:

Sasvim dobro poznajem tvoje prijateljice. Šarlot je brineta, Miranda je crvenokosa, a Samanta je nevolja.

I da, ako ćemo tako… Samanta sam. U tom smislu, jesam. Nevolja sam.

Svojevremeno sam bila crvenokosa. Šarlot… o bože… Šarlot mi je duuuugo kolala venama. Da li je vreme da budem Keri?

Teško ću to da postignem. Znaš, da budem Samanta. Iako želim da uzmem sve što mi život pruža.“, imala sam pokušaj da joj objasnim. “Poenta sa Keri je… Hoću da pišem. Hoću da SMEM da pišem. O seksu. O svemu. A ne da se snebivam da pišem o seksu na poslu npr

Potukla me je sa: “Ne treba da budes Keri, jer si bolja.

Bolja sam. Jesam, zar ne? Vreme je da verujem da sam bolja.

Zajedno sa Sandrom i Cmiljom činim grupu napaljenih kornjačica. Ime je došlo spontano, nakon neke ludilo-priče o tužnom kornjaču koji je zamalo ostao bez polnog organa. Ali smo kao trio, postojale i ranije. Mnogo pre nego što sam spremna da priznam tačnije. Sandra i Cmilja su me upoznale na fakultetu, dok sam još bila smernija i stidljivija od Šarlot. Šarlot u pokušaju. Da, u redu je da to tako definišem. Jer to sam bila. Nesnađena i izgubljena. O, bile su mi drage njih dve, ali… izbegavala sam ih u širokom luku. Nivo mog samopouzdanja bio je takav da sam mislila da ih ne zaslužujem. Ili da one ne zaslužuju mene, svejedno je. Svakako sam ih zaobilazila. Nisam išla na rođendane. Proslave. Pravdala sam se glupostima. A sve jer sam bila – nesigurna u sebe i u svoju poziciju u njihovim očima.

Nekako su me odvukle na apsolventsko.
A ostalo je istorija.

Long Live Kornjach The Horny!

Prošle ste sa mnom kroz “stidljivija od Šarlot” momenat, kroz moju crvenokosu fazu, kroz sreću i tugu, i sve što je sa sobom nosio moj brak, Zlatko… i još neki, epizodni likovi u mom životu. Pitam se, a šta nam to novo život nosi… Jer, propustila sam mnogo. Ali sam se makar opametila pre nego što je postalo prekasno.

Volim vas cure :*

Od istog autora:

Leave a Reply