[18+] “Moja si”

Ležala je na krevetu, okružena svećama. Crveno-crni korset isticao je njene grudi, a čipkane gaćice više su otkrivale nego pokrivale. Bila je glatka, meka i potpuno spremna za njega.

Našao je kako čita erotiku. Ona se, začuvši ključ u vratima, samo promeškoljila i još više izvila, kako bi mu odmah sa vrata, krv proključala od neočekivanog prizora. Znala je da nije navikao da ga dočekuju u izazovnim pozama, da nije očekivao romantiku, ni veš koji je mamio na dodire. Jedan “Uhhhh” koji je izustio i pre nego što je zatvorio vrata za sobom, rekao joj je sve. Lenjo se okrenula, namerno ostavljajući otvorenu knjigu koja je, baš na otvorenoj stranici u detalje opisivala seks između glavnih učesnika. “Baš znaš kako da oraspoložiš”, rekao je, a njeni prsti već su raskopčavali kaiš i petljali sa dugmetom njegovih pantalona.

Nije gubio vreme, te je užurbano otkopčavao dugmad na košulji, dok je ona, već jezikom vlažila njegovu muškost.

I baš tad, oglasio se telefon.

“Ona je. Izvini, zaboravio sam da isključim zvuk”, jednostavno je rekao, iskren kao i uvek, jer iskrenost je bila ono što su gurali kao kvalitet svog odnosa, a Kalina je na trenutak ignorisala izgovoreno pojačavajući stisak usana koje su halapljivo gutale njegov ud. “Želiš da prestanem?”, pitala je, a Zlatko je samo odmahnuo glavom i upleo prste jedne ruke u njenu kosu dok je drugom držao telefon. Tih tridesetak sekundi, za Kale su bili kao večnost, ali je sve svoje umeće, svu svoju strast, svaku svoju nadu – u tih tridesetak sekundi uložila u pušenje njegovog kurca, nadajući se da umire lagano dok pokušava da ne uzdiše iTani na telefon. Osetila je kako se pomera u njenim ustima, kako mu dah postaje plići, a oči se već polako sklapaju u pokušaju da zaustave buru koja bi nastala kad bi je ugledao kako jezikom klizi brzo gore, polako dole, zadržavajući se da usnama nežno stisne njegove testise, a zatim se ponovo vraćajući brzo kako bi osetio ne samo vrh njenog jezika nego i celu toplinu njenih usta koja su ga željno gutala celog.

Mutirao je telefon i gurnuo je na krevet, približavajući joj se preteći. “Sad si moja”, zarežao je, pokušavajući da se što bolje ugnjezdi između njenih nogu. Kratkim pokretima počeo je da prodire u nju i ona se ubrzo našla u ekstazi. Njihov novi stan, bio je kao stvoren za seks. Potkrovlje i krevet odmah ispod omogućili su joj da se izdigne i stopalima odupre od krov, pružajući mu potpunu kontrolu nad njom. A on je to obilato koristio. Njegovi prsti trljali su njen klitoris, njena pičkica bila je potpuno ispunjena njim i njegovim oštrim pokretima koji su činili da njegovi testisi lupkaju po njenoj guzi pružajući joj trostruko zadovoljstvo. Vrištala je, potpuno izgubljena u prostoru i vremenu, uživajući u njemu kao u nijednom do tad. Bio je njen početak, sredina i kraj, sa mnogo mnogo novih krajeva koji su dolazili sa svakim njegovim pokretom.

Naslonjen obrazom na njen dlan, počeo je da ispušta zvuke zadovoljstva i sa svakim njegovim ugrizom, znala je da je sve bliže i bliže svom vrhuncu. Telo mu se grčilo nad njom i ona je ubrzala igru svojih kukova puštajući ga da izgubi razum. Volela je ovaj njihov stan, volela je slobodu da viču, da vrište, da uzdišu glasno, a najviše je volela činjenicu da je mogla da oseti njegovo telo preko svog dok se spuštao preko nje kako bi vrhunac doživeo sa usnama na njenima. A on, on je voleo da nakon što se njegov puls smiri, a kurac ode da odmori do sledeće runde, oseti njen jezik kako se igra sa njegovim testisima, i ona je to činila svaki put nakon seksa. Jer zadovoljan muškarac je muškarac koji je težio da zadovolji.

I volela je kad on, tako zadovoljen, prošapuće: “Dođi, imam mesto na ramenu samo za tebe”, da se ušuška u njegov zagrljaj i da se ljube, tako musavi jedno od drugog, a onda da zajedno dremaju.

Jedno drugom vrlo brzo postali su sigurna zona, mesto bez stresa, zagrljaj koji leči. I oboje su maksimalno uživali u tome.

 

Od istog autora:

Leave a Reply