Žurka žurka

Te večeri održavala se velika novogodišnja žurka njihove firme.

Dogovor je bio da odu, da se promuvaju i budu viđeni, a zatim da suptilno nestanu oko ponoći. Bila je to jedna od retkih prilika u kojima su imali neograničeno mnogo vremena, jer se niko kući nije pitao gde su zaista. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a oni su bili odbegli školarci koji su napokon dobili priliku da okuse slobodu.

Za ovu priliku, Kale je odabrala čipkanu crvenu haljinu i čizme preko kolena, visoke štikle su se podrazumevale. Privlačila je poglede svih, a sijala samo za Zlatka. Znao je to. Zato mu nisu ni smetali pohotni pogledi i pokušaji dodirivanja koje su drugi, uključujući i Tea, jednog od njegovih bliskih prijatelja upućivali ka Kalini.

On sam, nosio je košulju uredno ispeglanu u salonu za pranje i peglanje veša, koja se zavodljivo zatezala preko njegovih grudi. Bio je zgodan, ali njegov seksepil to veče mamio je izgleda samo nju. Jer, ako zanemarimo Magdalenu i Snežanu, oboje su bili okruženi muškim društvom.

Magdalena, Snežana i Kalina, momke su prozvale Džoli (Teo) & Rodžer (Zlatko)* i s obzirom na učestalost druženja i način disanja i razmišljanja – imena su im pristajala. Naime, bili su nerazdvojni i delili su sve one male prljave detalje među sobom. Sve sem Kaline. Džolija je odavno mamila Kalinina pojava i koristio je svaku priliku da joj se približi. To veče bio je posebno motivisan jer se nije vraćao u svoj grad. I nadao se da će mu baš Zlatko pomoći u naumu da Kale konačno odvuče u krevet.

Da, iako je o Zlatku znao i najmanji prljavi detalj, jer su razonode radi razmenjivali svoja iskustva i navodili jedan drugog da prodube svoje perverzije, Džoli nije znao za njegov odnos sa Kalinom. Zlatko je bio taj koji je insistirao na tome. Nije hteo da jedan od njegovih najbližih prijatelja shvati kako mu je baš on oteo devojku bukvalno ispred nosa. A Kalina nije marila. Sa njene strane, znao je ko je trebao da zna. Sa njegove, nije joj bilo bitno. Bilo joj je dosta da zna da imaju podršku njegovog kuma jer je to značilo da u svakom trenutku imaju pokriće kod iVane. Ostali su bili manje važni.

Ipak, Džoli je bio zabavan tip i Kale je volela da se mota oko nje. Ego i samopouzdanje rasli su joj baš kao što bi i svakoj ženi. Doza ljubomore koju je videla kod Zlatka, a koju je on poricao, dodatno joj je grejala misli. Da, bila je žena u svakom smislu te reči – i predator i plen, podantna i sujetna, u isto vreme je i svetica i đavo. Igrice koje je igrala sa momcima, bile su joj zabavne, ali nije ih preferirala. Više je uživala u otvorenom i iskrenom odnosu kakav je imala sa Zlatkom.

Samim tim, podizanje obrve dok se pravio da je ne gleda – uvek joj je privlačilo pažnju. I baš na jednu takvu situaciju, dok je Džoli besomučno grlio i nije skidao pogled sa njenih grudi, izjasnila se kako je umorna i kako razmišlja da krene. A Zlatko je sledio.

I ako su ikome bili sumnjivi, a teško da jesu jer ih je okruživala poprilično alkoholisana gomila, pretvarali bi se da su samo komšije koje dele prevoz. I ne bi puno slagali. Jer, ko bi se još setio da pita da li će pre kuće koju dele sa svojim partnerima… svraćati zajedničkoj kući?!

 

* Nadimci su među curama došli spontano, po brodu kapetana Kuke, jer je malo pre avanture sa Zlatkom, Kalina gledala “Once upon a time” i balavila za Kukom, na kojeg joj je, kako je kasnije i sama priznala, iako sa znatno manje kose – Zlatko ličio sa svojim plavim očima i fazoniranom bradicom.

hook

Od istog autora:

Leave a Reply