[18+] Iz muškog ugla, 1.deo

– Priča koja je naterala moje [18+] priče da pocrvene – 

 

Začulo se zvono. “Ne sećam se da sam se dogovorila sa bilo kim da se vidim večeras”, misliš, dok u spavaćici izlaziš iz kupatila. Viriš kroz špijunku i vidiš poznat lik. “Otkud on?”, pitaš se. Dah ti se ubrzava. Dlanovi polako kreću da se znoje. Vibracije u donjem delu stomaka čine da ti ne budu samo dlanovi vlažni, dok se potajno zahvaljuješ svim onim bogovima koji vode računa o nevaljalim i pohotnim ženama što si baš juče bila kod kozmetičara, pa sada možeš da se u potpunosti prepustiš onome što se nadaš da sledi. Dozvoljavaš sebi još dve sekunde oklevanja, prelazeći rukom preko nabreklih sisa preko kojih je samo tanka spavaćica. Nameštaš oho-otkud-ti-i-šta-hoćeš izraz lica i otključavaš vrata. Otvaraš vrata i samo što si otvorila usta da izgovoriš pitanje koje ti se ocrtavalo na licu, ja sam ti ih zapušio jezikom koji je divlje palacao između tvojih punih usana. Ulazim i zatvaram vrata za sobom, jednom rukom tražeći bravu da ih zaključam iza leđa, dok ti drugom čvrsto stežem guzove ispod spavaćice. Ne nosiš gaćice. To me dodatno pali. Čim je reza škljocnula, hvataš me za ruku jednom rukom, dok druga otkopčava kaiš na mojim pantalonama. Ne prekidajući rvanje jezicima, vodiš me u spavaću sobu. Na putu do sobe uspevaš da mi otkopčaš kaiš i dugmad od pantalona. Ulazimo u sobu. Staješ ispred mene i povlačiš mi pantalone nadole usput kleknuvši ispred mene. Moj kurac, nabrekao ispod donjeg veša ti sada pulsira pravo ispred lica.

 

– “Nadam se da si poslušao moj savet”, pitaš, odmeravajući me odozdo vragolastim pogledom.

 

– “Postoji samo jedan način da saznaš”

 

Povlačiš mi veš na dole i razvlačiš usta u osmeh. Vidim koliko ta usta žele da obujme moj kurac što pre.

 

“Mmmm, nije loše…” mumlaš dok u jednom divljem gutljaju obuhvataš celu kurčinu svojim sad već drhtećim usnama. Zadržavaš se tako na sekund, uživajući u toj punoći, dok ti moje ruke mrse kosu i brane ti da se odmakneš odatle. Do ušiju ti dospeva moj promukli glas:

 

– “Da li sam ti ikada rekao kako fenomenalno pušiš kurac?”

 

Senzualno zatvaraš oči i klimaš glavom. Ne vadeći kurac iz usta, rotiraš me tako da su mi leđa okrenuta ka krevetu. Guraš me na krevet i ja padam na njega. Ne prekidajući jedno od najboljih pušenja koje sam ikada imao, okrećeš se, prebacuješ nogu preko mene i odjednom mi se ispred lica stvara tvoja vrela pičkica. Mišići oko nje podrhtavaju od sladostrasnog iščekivanja. Tvoje teške sise kroz spavaćicu pritiskaju moj stomak.

 

Na kratko prekidaš pušenje: “Hajde, šta čekaš?” I opet željno obavijaš svoje usne oko tog, vrelog, crvenog komada mesa koji jedva iščekuješ da osetiš u sebi. U momentu dok zamišljaš kako ulazim u tebe, zabijam ti jezik među usmine i ti osećaš kako se tvoje putovanje ka prvom orgazmu pretvara u skokove u čizmama od sedam milja. Rukama ti gnječim guzove, dok te jezikom jebem, trudeći se da ne dodirujem klitoris.

 

“Šta mi to radiš?”, dahćeš promuklo.

 

Ne udostojavam te odgovora, već nastavljam da te jebem jezikom, povremeno prekidajući, kako bih samo vrhom jezika zagolicao međicu između šupka i pičkice koja je sada već uveliko spremna. Palcem desne ruke ti razmičem guzove i prelazim ti lagano preko šupka, dok istovremeno svoj podivljali jezik usmeravam na tvoj klitoris. Zavlačim ti samo vrh palca u šupak, a istovremeno ti guram kažiprst i srednji prst u pičku dok jezikom divljam po tvom klitorisu.

 

“Tooooo!!! Aaaahhh!!! Nastavi tako!!! Tako je… Da… Da… To… TooooooOOOOOOOOOOO!!!” Uzdasi i jecaji se pretvaraju u vrisak zadovoljstva. Grčiš se i izvijaš nada mnom, sada već u potpunoj ekstazi i kada više ne možeš da izdržiš, skačeš sa mene i skidaš spavaćicu u jednom pokretu. Krećeš ka natkasni da uzmeš kondome.

 

(Nastavak u sledećem broju, pošto dobijem adekvatnu fotografiju…)

 

Od istog autora:

Leave a Reply