ZzzZz

Nekako je kod muškaraca uvreženo mišljenje da žene pričaju samo o kozmetici, modi, da tračaju i ogovaraju… Ali da su oni, muškarci, tema koja se ne spominje.

Mi žene pak, pogotovo mi koje analiziramo svaki pokret i dodir – a skoro sve smo takve kad nam je jako stalo, a ne znamo tačno na čemu smo – uvek tražimo ono drugo, treće, peto mišljenje.

 

Ja naravno, nisam izuzetak.

 

Samim tim, ne čudi da sam Biljani odmah saopštila svoju nedoumicu.

– “Znaš kako u poslednje vreme pati od nesanice… i koliko mu znači kad ode kod klinke u krevet? Kako uvek kaže da pored nje ne može ni da zaspi… i kako ima podočnjake svakog jutra?”

– “Kaži mi da nećemo ponovo analizirati kako je jebe svaku noć. Daj bre, pa nije u svojim dvadesetima! Realno, sa tobom ima seks na poslu, seks nakon posla, seks uveče… Jel ti stvarno misliš da može da mu se digne još koji put?”

– “B, znam o čemu mi pričaš. I znam da nekad paničim. Znaš, jasno je da nekad ima i kući seks da bi pokrio tragove… Radim isto pobogu. Ali, to nije ono o čemu sam htela da pričam sa tobom. On… Zaspao je”, rekla sam tiho, kao da me bilo ko može čuti. Kao da će ta činjenica da je zaspao u mom zagrljaju, dok me je mazio, u našem stanu, a nakon seksa… nestati ako je izgovorim glasno. Ali sam je, jednako tiho, ponovila da je učvrstim – “Zaspao je”.

– “Opaa… Dakle, nahvatao se. Opustio. Čestitam mala, sad stvarno možeš da kažeš da je stan vaš”, čula sam je kako izgovara i nabacila kez. “Detalji molim, kad već pravim doktorsku disertaciju želim da znam sve!”

A ja sam jedva čekala da joj kažem sve…

– “Znaš kako uvek posle seksa ležimo zagrljeni i kako uvek kaže da je to mesto na ramenu rezervisano samo za mene? E pa, ja se tu šćućurim i upijam miris njegovog tela. On mi ljubi kosu i mazi me dok mu tako ležim u zagrljaju. Ležim mu sa leve strane… I tom rukom me zagri… Jako… Imam osećaj kako da pokušava da me upije u sebe. Glava mi je na njegovim grudima, usne tik kraj leve bradavice. Volim da se igram sa njom… Svako malo mi ljubi usne, i dok vraćam glavu na njegove grudi, uvek liznem tu “svoju” bradavicu. Zezamo se da je druga iVanina i da zato nije ljubomorna, ali s obzirom da je iVana baš i ne tetoši… Ja je gricnem s vremena na vreme… No, nebitno je to. Htela sam samo da ti dočaram kako izgleda to naše vreme nakon seksa. Valjda se premorimo, a ostanemo željni jedno drugog. I onda me mazi. Levom rukom me tako grli, a desnom mazi. Sinoćni seks… Uhhh… Bilo je sjajno! Više nežno nego strastveno, a opet, svršila sam bezbroj puta. Bilo je… Drugačije. I maženje je bilo drugačije. I onda su njegovi pokreti postali usporeni i samo u jednom trenutku, zagrlio me i drugom rukom, a njegovo disanje se produbilo. B, osećaj je neverovatan. Uvek je napet što mora da ide. Uvek se unervozi tu na kraju. A sinoć… Sinoć je bilo savršeno”, rekla sam skoro pa u jednom dahu.

– “Zaspao je. I nije te pustio iz zagrljaja?”, jednostavno je pitala.

– “Ne. Samo me tako polu-svestan privukao sebi. Uh, sve bih dala da imam celu noć sa njim B! Da mogu i ja da zaspem dok me tako grli. Da ne gledamo na sat…”

– “Doktorska disertacija završena. Nahvatao se. Zaljubio. Čestitam bejbe!”

– “Znaš da niko ne bi bio sretniji od mene… Ali…”

– “Nema ali. Sa njom više ne može da se opusti u istom krevetu. Zbog tebe. Samim tim, vaš stan mu polako postaje zona komfora. I zato i pored sve one priče kako ne može da zaspi bilo gde, njegov krevet, jastuk bla bla – ipak uspeva da zaspi u vašem stanu. I ne smeta mu. Čak naprotiv. Privlači te sebi. Nahvatao se. A za celu noć..  Ne brini. Ovim tempom, uskoro”, rekla je i namignula.

I bila je u pravu.

Živele doktorske disertacije najboljih prijateljica i mini odmori “poslovnih putovanja”.

B, volim te.

Zlatko… I tebe… Jbg.

 

Od istog autora:

Leave a Reply