Masaža

– “Ne umem ja ovo!“, paničila sam kao i uvek kad se upustim u nešto novo. Želja postoji, volja postoji, ali da se ne lažemo, vrlo često imam osećaj da neću biti dovoljno dobra. Život me na svu sreću demantuje, ali osećaja panike nisam uspela da se rešim nikada.

– “Hajde, hajde, možeš ti to“, čula sam Slađu i počela ispočetka.

– “Nauljim ruke. Protrljam. Ne smeju da budu hladne, mora ulje da se zagreje“, bila sam dobra u teoriji. Bila sam dobra u mislima. Ali su mi ruke i dalje bile hladne.

– “Hajde hajde, brže malo, šta se štediš? Posle ćeš polako…”

– “Ugrejem ruke. Razvučem ulje po leđima. Po celim leđima. Kao da podmazujem tepsiju”, rekla sam i počela da se smejem. Kuvanje mi je takođe bilo strano, osim kad sam se baš htela potruditi oko nekoga. A realno, ni ovaj pokušaj erotske masaže mi nije bolje išao iako sam imala veliku želju da uspem. B nije bila srećna kad je shvatila da će da bude zamorče. Ipak, na nekome sam morala da vežbam, a najbolje drugarice po nepisanom pravilu služe kao podrška, zar ne?

– “Dakle, jednom kad spustim dlanove na njegova leđa, to mora da bude polako. Prsti treba sami da klize, da sakupljaju pod sobom napetost i da je “izbacuju” kratkim, oštrim pokretima ka napolje? Treba da klize iza uha, niz koren kose, lagano lagano, a zatim da se sretnu na vratu i samo skliznu niz kičmu negde do pola leđa?”

“Prebrza si”, rekla mi je B. “Čak i ja osetim da si prebrza. Treba baš baš sporo da ideš. Bolji je efekat”.

“I koristi jagodice prstiju! Ne nokte”, ubacila se Slađa.

“Nokti su joj sjajni, mogu nokti na nekim delovima, čak se i ja ježim od njih”, pokušala je da me odbrani B, a Slađa je samo odmahnula glavom. “Kako god, hajde da nastavimo”.

Vežbala sam i vežbala do iznemoglosti. Što moje, što Slađine. Ali vežba je – urodila plodom.

***

To veče, naš stan bio je obasjan svećama i vazduh je ispunjavao miris jasmina pomešan sa ko zna čim. Bila je to specijalna mešavina eteričnog ulja koja je mamila čula, budila želju i opuštala mozak. Kao dodatak, sa telefona se negde u pozadini čula opuštajuća muzika koju sam birala satima. Sve je moralo da bude savršeno. Ja sam morala da budem savršena. A on, on je samo trebao da mi se prepusti. Da mi se prepusti i fizički, i psihički, i emotivno…

Stajali smo jedno naspram drugog i nežno se ljubili. Laganim pokretim prevukla sam mu majicu preko leđa i počela da mu otkopčavam farmerice. Njegovi prsti bili su upleteni u moju kosu, a sa usana nam se otimao uzdah po uzdah, svaki put jači kad bi neko od nas dvoje ostajao bez još jednog komada odeće na sebi.

“Znaš da ja uvek održim svoja obećanja?”, pitala sam i on je samo potvrdno klimnuo glavom. Moj um je ludovao, svaki moj nerv bio je napet, ali znala sam da uz njega ne mogu biti ništa sem savršena. “Lezi na stomak i zatvori oči”, prošaputala sam, namerno dajući dozu čvrstine svom glasu.

Poslušno je spustio svoje telo na krevet i ja sam kleknula pored njega. U vazduhu su se osećale neizvesnost i iščekivanje, a ja sam ga pustila da se vrpolji. Bila sam svesna da nema pojma šta sam mu i kad obećala, ali i da mi veruje da ga neću povrediti. Da ga nikad neću povrediti.

Sipala sam ulje na dlanove i žustrim pokretima ih protrljala. A onda sam ih spustila na njegova ramena.

Reagovao je sa uzdahom olakšanja na svaki moj stisak. Plan je bio da krenem sa masažom, a onda da usporim i da relaks pređe u erotiku. “Uspori… Samo uspori”, neprestano sam ponavljala sebi, a moji prsti pratili su liniju iza ušne školjke, po vratu, niz kičmu do pola leđa, a zatim skliznuli ka stomaku. Promuklo “mmm” dalo mi je snage da nastavim iako sam u tom trenutku jedino želela da ga okrenem i opkoračim, i da ga uzmem celog bez ikakve predigre. Predigra mi nije trebala. Bila sam vlažna kako sam samo sa njim mogla biti vlažna. Ipak, nastavila sam, i nežni pokreti prelazili su u brze, a pritisak mojih prstiju se pojačavao. Suptilni prelazi između jagodica i noktiju koji idu uz kičmu i bude mu želju, pojačavali su njegova mrmljanja. A svako mrmljanje, pojačavalo je moju želju.

Nisam mogla da izdržim, te sam nešto kasnije, sedela na njegovoj guzi, lagano se meškoljeći dok je masaža i dalje trajala. Trebalo mi je da oseti koliko sam vlažna. Trebalo mi je da oseti koliko ga želim. Trebalo mi je da se naglo okrene i uzme me grubo, kao potpuni kontrast svoj toj romantici. Trebalo mi je da iz mojih pokreta oseti šta mi treba.

I jeste.

Baš zato što je to on, baš zato što smo to mi, jeste.

I noć koja je počela opuštanjem završila se jednako opuštajuće, ali na potpuno drugačiji način…

Od istog autora:

Leave a Reply