Suknjice i štiklice mmm

Na brdovitom Balkanu, sve što je neuobičajeno, osuđuje se jako lako. Moralnost se prodaje kao žvaka, a jednako toliko nam i vredi.

Cenimo porodičan život, mir i tišinu, zagrljaje voljenih i buđenja kraj tog nekog čiji smo za “ceo život”, a nudimo se kome stignemo. “Makar da se ljubimo samo, nema ništa loše u tome”, proda mi priču četrdesetogodišnjak, kao da i sama nisam uskoro u istim godinama.

Ipak, nekome veruješ. Veruješ dovoljno i snažno da priznaš svoje najdublje želje i najveće strahove.

Možeš li zamisliti 190+, osobu koju svi doživljavaju kao frajera, kako sa strahom od odbacivanja i pogledom uprtim u pod skrušeno priznaje da bi rado – nosio suknjicu?

Iskreno, ja nisam mogla.

Ipak, kad ti je do nekoga dovoljno stalo, svoj otvoreni um otvoriš još više i pružiš mu podršku.

– “Kupićemo ti i štiklice, hoćeš? 45-46?”, bila je moja reakcija na pitanje, i dala sam sve od sebe da zvučim kao da me je pitao koliko je sati.

– “DA”, izgovorio je ushićen, i njegove oči zasjale su onim sjajem kojim me je i osvojio. “Ti… imaš dildo?”

– “Imam. Pričaćemo o tome, ok? Ne plaši se. Sve je u najboljem redu. Ja te prihvatam. Od mene ne moraš da se kriješ”, rekla sam mu i zaista sam tako i mislila.

– “Ti si divna žena”, šapnuo mi je i ja sam shvatila da sam upravo pomerila sve svoje granice.

Da, društvo će osuđivati. Da, gledaće nas ispod oka i šaputati nam iza leđa. Ali, zar ne rade to i sad?

– “Niko ne zna…”, rekao mi je i ja sam se, umesto užasnuto, osetila povlašćeno. Verovao mi je dovoljno i ta njegova vera u mene, učinila je da se osećam posebno kao nikad ranije.

I zato sam u glavi već počela smišljati kako da za oboje to prođe što bezbolnije. A kako to uvek biva, prilika se vrlo brzo sama nametnula i ja sam je iskoristila. Pa dobro, i priliku… i njega. 🙂

Od istog autora:

Leave a Reply