Gladni

Toplina njegovih ruku razlivala se njenim telom. Jagodicama je klizio uz ivicu haljine, blago je pomerajući naviše. Želeo je i izvodio je tako poznati ples prstima koji je ostavljao bez daha u nadi da želi ga jednako jako kao i on nju. Bio je to jedan od onih dana kada su zajedno išli kući, nestrpljivi da stignu.

Zatvorenih očiju upijala je svaki njegov dodir sve jače i jače. Nije se ni trudila da sakrije nivo svoje požude niti strast koja ih je obavijala dok su stajali na semaforu. Niko nije bio bitan. Ništa nije bilo bitno. Ili ipak…

Trenutak u kojem je otvorila oči i skrenula pogled na automobil pored sebe bio je isti onaj trenutak kada se pogled ukrstio sa kolegom sa sprata. Nasmešio se i klimnuo glavom u pravcu Zlakove ruke koja se igrala na njenoj razgolićenoj butini. Namignula mu je. Nije imala šta da mu kaže, pokaže, niti je želela. Bilo joj je svejedno. Jedna osoba manje/više, sto osoba manje/više… nebitno je. Već je volela Zlatka svakom svojom porom i verovala da se to primeti u energiji koja je strujala između njih. Uostalom, i sam je bio svestan da nedaleko su od firme. Da je hteo da se krije… krio bi se. Zato je prosto nastavila da uživa u dodiru njegovih veštih prstiju, shvatajući da grize usnu do granica izdržljivosti.

Ne, nisu uspeli stići do stana udaljeni jedno od drugog. Kavaljerski je otključao vrata od ulaza, propustio je ispred sebe, a zatim se, još dok su čekali lift, privio uz nju od nazad. Mogla je da oseti jačinu njegove želje iako su između njih bile i njegove farmerice i njena haljina. Ali mogla je, da…

Pritisnuo je broj sprata, i pre nego što su se vrata od lifta zatvorila, na leđima je osetila hladno staklo, a celim prednjim delom svoga tela – njega. Ljubio je pohotno, gladno, njegova brada dražila je njene usne, a njen dekolte bio je sad već izložen ceo, obuhvaćen njegovim velikim šakama. Cvilela je pod njegovim naletima, trljala se od njega bahato ga uzimajući preko odeće, tu, u liftu, gde bilo ko mogao je da naiđe. Nisu marili… Bili su bitni oni, njihova požuda, strast koja im je kolala venama i ništa drugo. Bili su sebični i željni jedno drugog kao da se koliko tog dana nisu zadovoljili na poslu, samo par sati ranije.

Nijedno od njih dvoje nije bilo svesno da se lift zaustavio, ali ih je prenulo gašenje svetla. Namestio joj je haljinu. uhvatio je za ruku i izveo napolje, žureći ka zajedničkom stanu. Čekalo ih je uzbudljivo popodne, oboje su bili svesni toga. I zato se, dok je otključavao vrata, privila uz njega, štipnula ga za guzu i šapnula mu šta sve planira da mu radi one sekunde kad zatvori vrata za njima. A njegov brk, izvio se u samozadovoljan osmeh jer su u glavi već počele da se ređaju slike.

Da je bilo ko prošao, osetio bi miris seksa i pre samog seksa, osetio energiju njihovih uzavrelih tela i verovatno i sam poželeo da je na njihovom mestu. Jer ono što su isijavali bilo je snažno, bilo je zarazno, bilo je tako jako da se, ma koliko se sputavali i opirali, ni oni sami nisu mogli oteti.

log

Od istog autora:

Leave a Reply